Tamaie 10 Max, 120 cps, Bionovativ

Tamaie 10 Max, 120 cps, Bionovativ

Disponibil la comanda online

SKU 19857
88,08 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Sindrom premenstrual Fertilitate, Potenta Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tamaie 10 Max, 120 cps, Bionovativ de la Bionovativ

Tamaie 10 Max, 120 cps, Bionovativ 

Proprietati:
contribuie la flexibilitatea articulațiilor;
contribuie la sustinerea sanatatii plămânilor;
contribuie la sustinerea sanatatii menstruale;
contribuie la sustinerea sanatatii sexuale a bărbaților.

Mod de folosire:
Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

Precautii:
A se consuma cu prudență de către copii și femei însărcinate sau care alăptează. Poate interacționa cu anticoagulantele la administrare concomitentă. Contraindicat persoanelor cu boli autoimune.

Ingrediente:
Extract 5-10:1 din rășină de Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata), cu min 20% acizi boswellici: 134 mg; extract hidroetanolic 12-15:1 (maltodextrină) din rășină de Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata), cu min 30% acizi boswelici: 130 mg; pulbere din rășină de Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata): 132,8 mg; capsulă vegetală din orez; ulei esențial de Arbore-de-Tămâie–sacră (Boswellia sacra): 0,1 mg; ulei esențial de Arbore-de-Tămâie (Boswellia serrata): 0,1 mg.

Prezentare:
120 capsule.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bionovativ: Bionovativ - producator roman, din Brasov, ofera solutii, extracte glicerinice, capsule 100% naturale. Gama Life - BIONOVATIV este dedicata sanatatii membrilor intregii familii. Produsele sunt concepute de catre un colectiv cu decenii de experienta in domeniul fitoterapiei şi a altor terapii naturale. Credem cu tarie in potentialul urias de vindecare al plantelor, prin urmare, produsele noastre nu sunt tratate chimic, nu conțin coloranti, conservanti sau arome. Toate ingredientele raman în forma lor naturala, iar produsele rezultate sunt 100% naturale și actioneaza profund, la nivel celular.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite