Dieteticos Intersa Ocular actif, 45 capsule, 30,15g Intersa Labs

Ocular actif, 45 capsule, 30,15g Intersa Labs

Disponibil la comanda online

SKU 20460
94,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire ochi Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ocular actif, 45 capsule, 30,15g Intersa Labs de la Dieteticos Intersa

Ocular actif, 45 capsule, 30,15g Intersa Labs

Supliment alimentar cu Afine, Luteina, Beta-caroten, Vitaminele C si E, Seleniu.Fara zaharFara glutenVitamina A contribuie la mentinerea vederii în conditii normale.Vitaminele C, E si seleniul contribuie la protectia celulelor împotriva stresului oxidativ. Ingrediente: amidon de porumb (agent de umplere), concentrat de suc de afine (Vaccinium myrtillus L.), hidroxipropilmetilceluloza (capsula de gelatina vegetala), vitamina C, luteina, drojdie de bere îmbogatita cu seleniu (Saccharomyces cerevisiae Meye ex E.C. Hansen), beta-caroten (Vitamina A), Vitamina E, silice hidratata (agent antiaglomerant), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).

Mod de administrare: se recomanda a lua o capsula pe zi.Acest produs este un supliment alimentar. Nu depasiti doza zilnica recomandata mentionata. A nu se lasa la îndemâna copiilor.

Suplimentele alimentare nu ar trebui sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Continut per o capsula VNR* Vitamina A (Beta-caroten) 800 µg 100% Vitamina C 60 mg 75% Vitamina E 10 mg 83% Seleniu 55 µg 100% Luteina 5 mg - Afine 125 mg - VNR*=valori nutritionale de referinta.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dieteticos Intersa: Dieteticos Intersa S.A. este un producator spaniol de suplimente nutritive pe baza de extracte de plante certificate organic.Certificarea bio este primita de la organismul specializat la nivelul Uniunii Europene.Compania este angajata in imbunatatirea vietii prin abordari ale realizarii starii de sanatate cu suplimente care sa intalneasca necesitatea organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite