Dvr Pharm Shiitake – Ciuperca Împăratului – 30 de capsule

Shiitake – Ciuperca Împăratului – 30 de capsule

Disponibil la comanda online

SKU 22274
42,23 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Shiitake – Ciuperca Împăratului – 30 de capsule de la Dvr Pharm

Shiitake – Ciuperca Împăratului este un fung originar din Japonia. Adesea este văzută doar ca… aliment, fiind foarte populară în bucătăria asiatică. Ceea ce e mai puțin cunoscut este faptul că, în anumite faze de creștere, sintetizează niște substanțe foarte amare, numit beta-glucani, cu efecte fiziologice speciale. Iar studiile din ultimele decenii au demonstrat că acești beta-glucani, din Shiitake, ar putea activa și modula acțiunea imunității în afecțiunile proliferative. Sunt cercetați și în raport cu ținerea sub control a celulelor care au suferit mutații. De asemenea, acționează asupra bacteriilor patogene ce pun în pericol sănătatea.

Iar, formula originală DVR Pharm, SHIITAKE – CIUPERCA ÎMPĂRATULUI este cu adevărat inovatoare. De ce? Pentru că amplifică biodisponibilitatea și potențează efectele extractului standardizat de Shiitake. Mai exact, acest produs asociază, extractului și pulberii de Shiitake, un complex de 9 plante și rășini care ajută la o mai bună asimilare și utilizare a substanțelor active.

Mod de utilizare:

Câte 1-2 capsule de 2 ori/zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Acțiuni fiziologice Shiitake “Ciuperca Împăratului” – 30 de capsule:

  • conține aminoacizi esențiali, minerale, vitamine, erosterol (provitamină care sub acțiunea radiațiilor UV ale soarelui se transformă în vitamina D), fibre, etc.
  • susține rezistența organismului
  • susține imunitatea
  • conține antioxidanți care pot proteja de radicalii liberi
  • susține rezistența fiziologică a organismului în condiții severe de mediu ambiant
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite