Setria L-Glutation, 60cps Medica

Setria L-Glutation, 60cps Medica

Disponibil la comanda online

SKU 20607
150,35 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Setria L-Glutation, 60cps Medica de la Medica

Setria L-Glutation, 60cps Medica

Studiile clinice arata ca suplimentarea zilnica cu Setria ® L-Glutation creste dramatic nivelul de glutation in celulele si tesuturi. Glutationul – gasit in aproape fiecare celula a corpului uman – este binecunoscut pentru protejarea celulelor de stresul oxidativ si toxine

Setria  L-Glutation joaca un rol cheie in protejarea tuturor tipurilor de celule de efectele daunatoare ale substantelor chimice ingerate si ale potentialilor cancerigeni pe care organismul i-a absorbit deja. De asemenea, ajuta la sinteza proteinelor, repararea ADN-ului, functia enzimatica, transportul si maturarea celulelor. Nivelurile optime de glutation sunt, de asemenea, asociate cu sanatatea fizica si mentala. S- a demonstrat ca Setria Glutation ajuta la reducerea ridurilor si a pielii cazute. In plus, in unele regiuni se foloseste glutationul ca un agent de stralucire a pielii pentru a scadea nivelul de melanina, care ajuta, de asemenea, la estomparea petelor de imbatranire.

Setria L-Glutation este realizat printr-un proces inovator de fermentare care are ca rezultat o forma pura de glutation care:

Ajuta la regenerarea vitaminei C oxidate inapoi la forma sa activa.
Sprijina enzimele dependente de glutation esentiale pentru detoxifierea in organism.
Ajuta glutation S-transferazele la eliminarea sigura a toxinelor.
Ajuta la detoxifierea xenobioticelor din ficat.
Sustine un raspuns imun mai bun.
Promoveaza imbatranirea sanatoasa, contribuind la apararea antioxidanta a organismului si la nivelurile de glutation care scad in mod natural odata cu varsta.

Setria ® L-Glutation este produs în Japonia de Kyowa Hakko Bio Co., firma cu care Pro-Natura a incheiat un parteneriat de lunga durata.

Ingrediente/capsula:

  • Setria (L-glutation redus) – 250 mg/cps, capsula: gelatina, colorant/dioxid de titan, pulbere din fruct de Aronie (Aronia melanocarpa) – 20 mg/cps.
  • Aronia reprezinta o sursa importanta de antioxidanti.
  • Forma ideala de administrare este cea lipozomala, prezenta in Glutathion-Setria, produs de firma japoneza Kyowa.

Mod de utilizare Setria L-glutation:

cate 1 cps de 2 ori pe zi, inainte de mesele principale cu un pahar de apa plata.

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului! A se consulta specialistul inainte de utilizare, in special de catre femeile insarcinate sau cele care alapteaza!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite