Ceai Papadie 50g Medica

Ceai Papadie 50g Medica

Disponibil la comanda online

SKU 20586
20,80 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Eczeme Acnee Gastrita Constipatie Ceaiuri
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai Papadie 50g Medica de la Medica

Ceai Papadie C 50g , Medica

Beneficii: Păpădia este o plantă folosită timp de secole în medicina tradițională datorită presupuselor sale beneficii, motiv pentru care este utilizată și astăzi în numeroase remedii naturiste sub formă de suplimente sau ceaiuri. Alături de vitaminele A, C, K, E, B, în păpădie se regăsește acid folic, fier, calciu, magneziu și potasiu.

Păpădia elimină toxinele de la nivelul pielii, acționand ca un antiseptic și antiinflamator; tratează acneea în forme ușoare, punctele negre sau roșeața, infecțiile fungice, iritațiile și eczemele. C eaiul de păpădie îmbunătățește digestia și este benefic pentru constipație, gastrita și poate calma indigestia sau toxiinfecțiile alimentare.

Mărește secreția biliară, reglează tranzitul instestinal și dezechilibrele în ceea ce privește pofta de mancare; reduce nivelul de colesterol din sange; îmbunătățește circulația sangelui; ameliorează varicele și hemoroizii; reduce glicemia; detoxifiază corpul și are efect heptaoprotector.  

Ingrediente/punga: pulbere din parti aeriene de Papadie ( Taraxacum officinale ) – 100 %25.) – 21%25. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului ! A se consulta specialistul inainte de utilizare, in special de catre femeile insarcinate sau cele care alapteaza !  

Mod de utilizare : se introduc 3 g de pulbere in putina apa clocotita, 4-5 secunde, apoi aruncati apa; adaugati din nou 200 ml apa clocotita si lasati la infuzat 2-3 minute, acoperind recipientul.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite