BioCo C + D DUO Vit C 1000mg retard + Vit D3 2000UI x 100 cpf

BioCo C + D DUO Vit C 1000mg retard + Vit D3 2000UI x 100 cpf

La comanda, in 1 zi

SKU 22295
65,32 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Oboseala Imunitate Stres Vitamina C Vitamina D
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere BioCo C + D DUO Vit C 1000mg retard + Vit D3 2000UI x 100 cpf de la BioCo

BioCo® C+D duo Vitamina C 1000 mg + Vitamina D3 2000 UI, comprimate filmate.

Producătorul operează un sistem de siguranţă alimentară certificat conform standardului ISO 22000 şi liniilor directoare ale Bunei Practici de Fabricaţie (GMP)!

Supliment alimentar sub formă de comprimate filmate, cu acţiune îndelungată, care conţine vitamina C, extract de măceşe şi 2000 de unităţi internaţionale (UI) de vitamina D3.

Recomandare: consumul este recomandat în special în lunile de iarnă, când organismul primeşte o cantitate mai mică de lumina solară şi poate avea nevoie de suplimentarea vitaminei D.

Conţinutul de vitamina C al preparatului este eliberat treptat în organism. Datorită efectului său de lungă durată putem asigura în mod continuu necesarul de vitamina C al organismului. Vitamina C contribuie la:

• funcţionarea normală a sistemului nervos,
• funcţionarea normală a sistemului imunitar,
• protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ,
• reducerea oboselii şi extenuării.

Comprimatele C + D duo conţin o cantitate de vitamina D3 de 50 μg, adică 2000 de unităţi internaţionale. Vitamina D contribuie la:
• menţinerea sănătăţii sistemului osos
• menţinerea sănătăţii dinţilor,
• funcţionarea normală a sistemului imunitar,
• absorbţia/utilizarea normală a calciului şi fosforului.

Mod de utilizare: pentru adulţi, 1 comprimat pe zi, luat cu mult lichid. Ingrediente: vitamina C/acid L-ascorbic; agenţi de încărcare: celuloză microcristalină, hidroxipropilmetilceluloza, maltodextrina; emulsifianti: acizi graşi, săruri de magneziu ale acizilor graşi vegetali; agenţi de glazurare: alcool polivinilic, coloranţi/dioxid de titan, oxizi de fier, polietilenglicol, talc; extract hidroetanolic din fructe de Măceş (Rosa canina); stabilizator: amidon octenil succinat de sodiu; îndulcitor: sucroză, vitamina D3 microîncapsulată/colecalciferol 0,3% (amidon din porumb, amidon pregelatinizat din porumb, sucroză).

Substanțe active în 1 comprimat masticabil VNR%*
Vitamina C 1000 mg 1250%
Vitamina D3 50 μg (2000 UI)** 1000%
*VNR Valoare Nutriționala de Referință cf. Reg 1169/ 2011 ** UI (Unitate Internațională)

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de surse de căldură şi de lumină directă a soarelui! Aveţi grijă să închideţi întotdeauna bine capacul produsului! Atenţionare: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Nu luaţi preparatul dacă sunteţi sensibil sau alergic la oricare dintre ingrediente! „BioCo” este un nume de companie înregistrat şi nu înseamnă o certificare ecologică! Prezentare: pachet familial cu 100 de comprimate filmate a câte 1,455 g.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite