Bioco Extract de Cordyceps 400 x 90 cpr

Bioco Extract de Cordyceps 400 x 90 cpr

La comanda, in 1 zi

SKU 22309
87,32 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Bioco Extract de Cordyceps 400 x 90 cpr de la BioCo

BioCo Codyceps 400, comprimat cu extract de ciupercă omidă

Producătorul operează un sistem de siguranţă alimentară certificat conform standardului ISO 22000 şi liniilor directoare ale Bunei Practici de Fabricaţie (GMP)!

Cordyceps sinensis (extract din miceliu de “Ciuperca omidă”) este o specie de ciupercă originară din regiunile înalte ale Chinei, Nepalului și Tibetului. Este încă relativ puțin cunoscută în Europa, dar are o istorie îndelungată în Asia. În present, în China este încă folosită în foarte multe domenii.

Doza zilnică recomandată a produsului conține 400 mg de extract de miceliu de cordyceps, cu o concentrație mare de polizaharide (40%).

Mod de utilizare: pentru adulți 2 comprimate pe zi, administrat cu mult lichid. Ingrediente: extract din miceliu de “Ciuperca omidă” (Cordyceps sinensis), standardizat la 40% polizaharide; agent de încărcare: celuloză microcristalină; maltodextrină; agenți antiaglomeranți: acizi grași, dioxid de siliciu.

Substanțe active în 2 comprimate
Extract de Cordyceps sinensis

 

 - din care polizaharide

400 mg

 

160 mg

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei (15-25 °C), la loc uscat și ferit de surse de căldură! Atenţionare: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu utilizați produsul, dacă aveți alergii la oricare dintre componentele produsului.

Prezentare: 90 comprimate a câte 0,3g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite