BioCo Multivitamine pentru scolari cu arome naturale x 90 cpr mast

BioCo Multivitamine pentru scolari cu arome naturale x 90 cpr mast

La comanda, in 1 zi

SKU 22300
60,24 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere BioCo Multivitamine pentru scolari cu arome naturale x 90 cpr mast de la BioCo

BioCo® Vitamină pentru școlari cu arome naturale, comprimate masticabile.
Producatorul opereaza un sistem de siguranta alimentara certificat conform standardului ISO 22000 si liniilor directoare ale Bunei Practici de Fabricatie (GMP)! 

Supliment alimentar sub formă de comprimate masticabile, cu aromă de vișine, conținând vitamine și minerale în formă organică, îndulcită cu zahăr și îndulcitor

BioCo® Vitamină pentru școlari, cu arome naturale este destinat copiilor în vârstă de 6-14 ani, conține arome naturale și 6 ingrediente active.Produsul conține er necesar pentru dezvoltarea cognitivă a copiilor, într-o formă organică exclusivă. Tableta de mestecat asigură o cantitatesemnicativă de vitamina D, care contribuie la funcționarea adecvată a sistemului imunitar al copiilor, la creșterea și dezvoltarea adecvată a oaselor. Înplus față de erul și vitamina D care susțin dezvoltarea sănătoasă a copiilor, produsul conține zinc în formă organică și o cantitate semnicativă devitamina C, completate cu vitaminele B6 și B12 bioactive. Vitaminele B în formă de molecule biologic active sunt utilizate imediat de organism, fără anecesară conversia

Mod de utilizare: copii 6-10 ani, 1 comprimat masticabil pe zi, după masă/ copii 11-14 ani, 2 comprimate masticabile, după masă.

Ingrediente: dextroză, ascorbat de sodiu, agenți de glazurare (acizi grași), acid L-ascorbic, arome naturale de cireșe, citrat de zinc, antiaglomerant (dioxid de siliciu), fumarat de er(II), îndulcitori (sucraloză, ciclamat de sodiu), piridoxal-5-fosfat, colecalciferol, metilcobalamină.

Ingrediente active:

Substanțe active: 1 comprimat VNR%* 2 comprimate VNR%*
Vitamina B6 (piridoxal-5-fosfat) 0,7 mg 50% 1,4 mg 100%
Vitamina B12 (metilcobalamina) 1,25 µg 50% 2,5 µg 100%
Vitamina C 300 mg 375% 600 mg 750%
Vitamina D3 5 µg (200 UI**) 100% 10 µg (400 UI**) 200%
Fier (organic) 2,1 mg 15% 4,2 mg 30%
Zinc (organic) 5 mg 50% 10 mg 100%
* VNR% Valoare Nutrițională de Referință cf. Reg 1169/ 2011
** UI: Unitatea Internațională

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), la loc uscat, răcoros, și ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură! A se închide ambalajul după utilizare!

Atenţionare: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu utilizați produsul, dacă aveți alergii la oricare dintre componentele produsului. Având în vedere conținutul în fier și vitamina C, nu este recomandat admininstrarea produsului pe stomacul gol.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite