BioCo Vit C 1000mg pulbere x 120 doze

BioCo Vit C 1000mg pulbere x 120 doze

La comanda, in 1 zi

SKU 22298
44,23 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Vitamina C Comprimate, tablete Pudra
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere BioCo Vit C 1000mg pulbere x 120 doze de la BioCo

BioCo® Vitamina C 1000 mg Pulbere solubilă instant cu gust de arome naturale de ghimbir și lămâie, din care se poate prepara băutură cu conținut de 1000 mg sau 2000 mg de vitamina C

Producătorul operează un sistem de siguranţă alimentară certificat conform standardului ISO 22000 şi liniilor directoare ale Bunei Practici de Fabricaţie (GMP)!

Supliment alimentar sub formă de pulbere solubilă, fără zahăr, cu gust de ghimbir și lămâie, cu îndulcitor și arome naturale.,

Se recomandă pentru cei care în locul comprimatelor sau capsulelor care trebuiesc înghițite cu apă, preferă mai degrabă sub formă de băutură să consume o cantitate semnificativă de 1000 mg de vitamina C pe doză. Recomandabil mai ales acelora care au dificultăți la înghițire (de ex. vârstnici).

Consumul recomandat:
• în perioadele cu necesități crescute de vitamina C, de ex. lunile reci de iarnă,
• în caz de oboseală și astenie,
• în caz de efort fizic crescut,
• în cazul unei alimentații unilaterale, carență în vitamine,
• în stări de convalescență.

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, proceselor metabolice, la scăderea asteniei și oboselii.
În timpul efortului fizic intensiv sau după acea contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Mod de utilizare: pentru adulți 1-2 doze de pulbere solubilă pe zi.

Mod de preparare: Dizolvați o doză de pulbere solubilă în 2 dl de apă, suc de fructe, sau în ceai călduț. O doză de pulbere solubilă corespunde la o lingură dozatoare rasă, măsurat cu partea mai mare, însemnată cu 2,5 ml. Vitamina C este sensibilă la temperatură ridicată, de acea nu dizolvați pulberea în ceai fierbinte. După dizolvare consumați într-un interval scurt!

Produsul poate fi consumat sub mai multe forme în fiecare perioadă a anului: • pe timpul iernii poate fi amestecat în ceai călduț (nu firbinte), • suc de fructe, • în perioadele mai calde recomandăm dizolvarea în apă

Dizolvat în apă – băutură fără zahăr – corespunzător și pentru cei care acordă o atenție sporită la consumul de zahăr.

Ingrediente: vitamina C/acid L-ascorbic; maltodextrină, aromă naturală cu gust de ghimbir, aromă naturală cu gust de lămâie, îndulcitor: sucraloză.

Substanță activă în 1 comprimat VNR%*
Vitamina C 1000 mg (1250 VNR%)* 2000 mg (2500 VNR%)*
*VNR Valoare Nutrițională de Referință cf. Reg 1169/ 2011

Condiții de păstrare: Pulberea este sensibilă la umiditate, așa că închideți cu atenție capacul produsului după fiecare utilizare! Se recomandă consumul în termen de 2 luni de la prima deschidere! A se păstra ferit de copii, la temperatura camerei (15-25 ⁰C), la loc uscat și ferit de surse de căldura și de lumina directă a soarelui!

Atenționare: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lasă la îndemână și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu luați preparatul dacă sunteți sensibil sau alergic la oricare dintre ingrediente! „BioCo” este un nume de companie înregistrat și nu înseamnă o certificare ecologică!

Prezentare: pachet familial cu 120 de doze a câte 1,9 g.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite