Ultra Vitamina D3 4000 UI, Vitabiotics, 96 Tablete

Ultra Vitamina D3 4000 UI, Vitabiotics, 96 Tablete

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19082
44,81 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Vitamina D Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ultra Vitamina D3 4000 UI, Vitabiotics, 96 Tablete de la Vitabiotics

Ultra Vitamina D3 4000 UI, Vitabiotics, 96 Tablete

Descriere

Ultra Vitamina D 4000 UI Tablete conține o formulă echilibrată pentru sprijinirea imunității și are o eficacitate ridicată, datorită concentrației mari de vitamina D.

Actiune si Beneficii

Vitamina D este o vitamină liposolubilă al cărei nivel în organism este asigurat, în principal, prin expunerea la soare. Controlează peste 3.000 de gene, majoritatea celulelor din organism având receptori nucleari pentru vitamina D (VDR).

De asemenea, vitamina D îndeplinește un rol esențial în buna funcționare a sistemului nervos central și periferic, dar și a sistemului imunitar.

Ingrediente

Ultra Vitamina D 4000 UI Tablete nu conține coloranți artificiali, conservanți, lactoză, gluten, sare sau drojdie.

Mod de Utilizare

Adulți:

  • 1 tabletă pe zi, la masa principală, înghițită cu apă sau cu un lichid rece.
Prezentare

96 de tablete.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitabiotics: „Imbunatatirea vietii sanatoase prin inovatia in domeniul sanatatii nutritionale". Vitabiotics produce produse inovatoare pentru ingrijirea sanatatii de peste 40 de ani; o companie britanica angajata in domeniul sanatatii si cercetarii umane. Cu sediul la Londra, Vitabiotics a creat un portofoliu unic de produse in fruntea evolutiilor stiintifice din sectoarele cheie, inclusiv nutritia si sanatatea femeilor. Proiectat pentru a oferi eficacitate maxima prin sustinerea corpului uman in propriile procese naturale, fiecare produs este dezvoltat folosind cele mai recente cercetari disponibile si produse la cele mai inalte standarde farmaceutice. Portofoliul brandului Vitabiotics include unele dintre suplimentele cu cea mai rapida crestere din Marea Britanie si numerosi lideri de marca.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite