Vitaking Pulbere instant de vitamina C cu bioflavonoide din citrice cu aromă de fructul dragonului - 400 g

Pulbere instant de vitamina C cu bioflavonoide din citrice cu aromă de fructul dragonului - 400 g

Disponibil la comanda online

SKU 21894
100,87 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gripa / Raceala Imunitate Vitamina C Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pulbere instant de vitamina C cu bioflavonoide din citrice cu aromă de fructul dragonului - 400 g de la Vitaking

Ai poftă de o băutură răcoritoare cu adevărat specială și sănătoasă? Nu căuta mai departe! Încearcă  vitamina C delicioasă cu bioflavonoide citrice și pulbere din suc de fructul dragonului. Răcorește-te cu vitamină C instant, cu aromă naturală de fructul dragonului! Îmbină utilul cu plăcutul, alimentează-ți organismului cu cantitatea necesară de vitamina C, răsfățându-ți în același timp papilele gustative. Doza zilnică conține 1000 mg de vitamina C + 55,5 mg de bioflavonoide citrice (din care 50 mg hesperidină). Aromatizanți: pulbere din suc de fructul dragonului, steviol-glicozide, sucraloză.

Una dintre cele mai delicioase vitamine C de la Vitaking!

Vitaking Instant Supreme C-1000 (fructul dragonului) este o pudră cu o aromă plăcută, cu bioflavonoide citrice și pulbere din suc de fructul dragonului pentru o aromă irezistibilă. Combinația armonioasă dintre aroma fructului dragonului și bioflavonoidele citrice transformă consumul de vitamina C într-o adevărată plăcere. Ambalaj economic, calitate excelentă la preț convenabil.

Potrivit lui Albert Szent-Györgyi, vitamina C ar trebui consumată ca aliment și comercializată alături de zahăr, sare și făină în cantități mari, pentru a fi accesibilă.

Vitamina C are numeroase roluri în organism și este necesară tot timpul, indiferent de vârstă, sex sau anotimp. Este o vitamină solubilă în apă, prin urmare trebuie suplimentată în mod regulat. Alege această excelentă băutura instant cu vitamină C dacă nu îți plac capsulele! Aroma plăcută de lămâie o face o băutură excelentă care poate înlocui băuturile răcoritoare.

Ingrediente ale Instant Supreme C-1000 (fructul dragonului): Acid ascorbic, pulbere din suc de fructul dragonului, bioflavonoide citrice, îndulcitori: steviol-glicozid, sucraloză.

Vitamina C contribuie la: 

  • Buna funcționare a sistemului imunitar în timpul sau după exerciții fizice intense.
  • Procesele de metabolizare a energiei.
  • Menținerea funcțiilor psihologice.
  • Buna funcționare a sistemului imunitar și a sistemului nervos.
  • Protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.
  • Reducerea oboselii și epuizării.
  • Regenerarea formei reduse a vitaminei E.
  • Îmbunătățirea absorbției de fier.

Sinteza colagenului și, prin aceasta la:

  • Menținerea sănătății și funcționării vaselor de sânge, și menținerii sănătății sistemului osos. Menținerea sănătății și funcționării cartilajelor.
  • Menținerea sănătății gingiilor.
  • Menținerea sănătății pielii și a dinților. 
  • PULBERE INSTANT DE VITAMINA C CU BIOFLAVONOIDE DIN CITRICE CU AROMĂ DE FRUCTUL DRAGONULUI - 400 G
    Supliment alimentar Notificare: CRSP 4319/2024
    Ingredient activ Cantitate VNR
    Vitamina-C 1000mg 1250% 
    Bioflavonoide 55,5 mg **
    din care hesperidină 50 mg **
    Ingrediente: acid ascorbic, pulbere din suc de fructul dragonului, bioflavonoide din citrice (citrus reticulata), îndulcitori: glicozide steviolice din stevia, sucraloză.

    Doza zilnica recomandata: 1000mg - o jumatate de lingurita pulbere. Mod de utilizare: se amesteca o jumatate de lingurita pulbere acid ascorbic cu 200 ml de apa sau suc natural. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite