Fulgi de baie cu magneziu pentru revigorare (750 grame), BetterYou

Fulgi de baie cu magneziu pentru revigorare (750 grame), BetterYou

Disponibil la comanda online

SKU 21477
75,01 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Sare de baie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fulgi de baie cu magneziu pentru revigorare (750 grame), BetterYou de la BetterYou

Fulgi de Baie cu Magneziu pentru Revigorare 750g de la BETTERYOU - Detalii produs

Fulgii de baie cu magneziu, uneori numiti saruri de baie de magneziu, sunt o forma foarte concentrata de suplimentare cu magneziu, conceputa pentru a fi adaugata la baie.
Imbaierea cu fulgii de magneziu poate ajuta la relaxarea si calmarea muschilor obositi si tensionati, permitand expunerea completa a corpului la o solutie concentrata de clorura de magneziu.

Magnesium Revive Bath Flakes este un amestec de clorura de magneziu, grapefruit si eucalipt care poate ajuta la calmarea muschilor obositi, atenuarea durerilor.

Magneziul folosit in fulgii de baie a fost purificat in mod natural de peste 250 de milioane de ani pentru a garanta ca este lipsit de poluanti artificiali si metale grele.

Magneziul este responsabil pentru 325 de reactii chimice din interiorul organismului si poate ajuta la:
• sustinerea absorbtiei calciului,
• mentinerea sanatoasa a oaselor si a dintilor,
• mentinerea functiei psihologice normale
• functionarea sanatoasa a sistemului nervos.

Magneziul poate ajuta, de asemenea, la imbunatatirea odihnei si recuperarii, contribuind la reducerea oboselii.

Concentratie: 47%

Ingrediente: Clorura de magneziu (sub forma de clorura de magneziu hexahidrat), ulei din coaja de grapefruit (Citrus paradisi), ulei de eucalipt (Eucalyptus globulus), limonene.

Calitate minerala garantata: minim 46% MgCl2, pana la 0.8% KCI, pana la 0.1% CaCl2, pana la 0.6% MgSO2, pana la 0.9% NaCI, pana la 51%H2O

Potrivit pentru adulti, vegetarieni si vegani.

Mod de utilizare:

Baie:

  • adaugati 250 gr de fulgi de magneziu in cada cu apa.
  • relaxati-va timp de 20 de minute. Pentru o experienta mai intensa puteti creste doza.

Baia picioarelor:

  • adaugati 150 gr de fulgi de magneziu in aproximativ 5 litri de apa.
    relaxati-va 20 minute.

Este recomandat ca baia cu magneziu sa devina un ritual, un moment de relaxare, de 2- 3 ori pe saptamana.

Atentionari: Doar pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. Nu folositi pe pielea crapata sau pe rani deschise. Nu lasati la indemana copiilor.

Daca sunteti insarcinata sau alaptati va recomandam sa consultati medicul.

La primele utilizari s-ar putea sa experimentati o senzatie de furnicaturi la nivelul pielii. Acest lucru ar putea indica nivelul scazut de magneziu din organism si este rezultatul absorbtiei rapide a magneziului prin pori. Cu timpul, senzatia dispare pentru ca absorbtia are loc imediat.

Depozitare: Fulgii de magneziu sunt foarte higroscopici si absorb umezeala din aer foarte repede daca lasati ambalajul desfacut. Dupa desfacerea ambalajului pastrati continutul in pungi inchise ermetic ferit de umezeala.

Produs in Marea Britanie

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre BetterYou: Fondata de Andrew Thomas in 2006, BetterYou a fost prima companie din lume care a dezvoltat un magneziu aplicat in mod topic si spray-ul oral nutritional a fost pionier in dezvoltarea de produse in acest domeniu. BetterYou este specializat in suplimentarea de nutrienti care au fost subreprezentati sau pur si simplu omisi datorita dietei noastre moderne si a stilului de viata. BetterYou ofera o serie de suplimente nutritionale dezvoltate impreuna cu echipa de cercetare in farmacie si farmacologie de la Universitatea Cardiff, condusa de Dr. Charles Heard. Aceste produse maximizeaza livrarea de nutrienti si absorbtia ulterioara in organism, pentru un beneficiu mai mare.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite