Gel intim BIO toleranta ridicata, cu apa de trandafir si floare de colt Coslys 450ml

Gel intim BIO toleranta ridicata, cu apa de trandafir si floare de colt Coslys 450ml

Disponibil la comanda online

SKU 19972
80,99 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gel intim BIO toleranta ridicata, cu apa de trandafir si floare de colt Coslys 450ml de la Coslys

Acest gel de curatare intima nu contine uleiuri esentiale si a fost testat sub control ginecologic, 100% dintre femeile care l-au testat fiind multumite de el. Testul a fost efectuat pe un esantion de 21 de femei voluntare si pe o perioada de timp de 21 de zile consecutive, rezultatul fiind unul excelent, toate femeile fiind multumite de rezultatul folosirii produsului. Contine apa florala de trandafiri si de floare de colt, fiind potrivit pentru utilizarea zilnica, totodata nu contine sulfati si parfum.

Datorita ingredientelor naturale din compozitie, gelul intim Coslys hidrateaza si calmeaza mucoasa, curatand delicat zona intima si oferind o senzatie de confort si prospetime. Produsul are certificarea organica Cosmos Organic garantand ca cel putin 95% din ingrediente sunt de origine naturala. In acelasi timp certificarile , One Voice, Cruelty-free, si , Compliant with vegan lifestyle, asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu este testat pe animale. Acest produs Coslys este recomandat femeilor insarcinate si celor care alapteaza. Se foloseste doar pentru uz extern. Pentru o utilizare eficienta, se pune o perla de gel in palma, se spumeaza si se aplica local, apoi se clateste cu apa calda.

Compozitie: Apa, apa de flori de Spiraea Ulmaria(cretusca)*, apa de flori de trandafiri*, extract de flori de galbenele*, apa din floare de colt*, caprat de poligliceril-4, glutamat de cocoil de sodiu, glicerina, guma xantan, pulbere de suc din frunze de Aloe Barbadensis(aloe vera)*, bisabolol, clorura de sod, acid levulinic, levalinat de sodiu, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) 99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala, 21% din totalul ingredientelor sunt provenite din agricultura ecologica. 

Beneficii: Acest gel de curatare intima nu contine uleiuri esentiale si a fost testat sub control ginecologic, 100% dintre femeile care l-au testat fiind multumite de el.

Utilizare produs: Acest produs Coslys este recomandat femeilor insarcinate si celor care alapteaza.
Se foloseste doar pentru uz extern. Pentru o utilizare eficienta, se pune o perla de gel in palma, se spumeaza si se aplica local, apoi se clateste cu apa calda.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite