Macdonald&Taylor Dischete rectangulare de curatare din bumbac organic, Macdonald & Taylor, 60 buc

Dischete rectangulare de curatare din bumbac organic, Macdonald & Taylor, 60 buc

La comanda, in 2 zile

SKU 21981
26,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Dischete rectangulare de curatare din bumbac organic, Macdonald & Taylor, 60 buc de la Macdonald&Taylor

Fabricate din 100% bumbac organic pur, dischetele  de curatare indeparteaza murdaria si machiajul precum un magnet, avand in acelasi timp o textura moale si delicata pentru a preveni iritatiile. Perfecte pentru cei cu piele sensibila sau pentru cei care doresc sa fie mai prietenosi cu mediul si mai sustenabili.

Perfecte atat pentru curatarea pielii bebelusului, cat si pentru demachierea/ curatarea tenului.

Numar de bucati in ambalaj: aproximativ 60 buc cu dimensiunea 10, 5 cm x    9 cm

100% bumbac organic.

A se feri de lumina  directa si depozitati intr-un loc uscat, la o temperatura sub 30 grade C. Pastrati ambalajul departe de sugari si copii pentru a evita pericolul de sufocare. A se pastra departe de flacara.

Ecologism:

Credem ca este datoria fiecarei persoane sa trateze planeta noastra cu respect si sa faca tot posibilul pentru a ajuta la ingrijirea ei. Ne mandrim cu actiunile noastre de reducere a amprentei  de carbon, actiuni precum reducerea utilizarii plasticului, gasirea de alternative la plasticul conventional, sprijinirea cresterii agriculturii de bumbac organic si raspandirea constientizarii cu privire la importanta reciclarii.

Oferirea celor mai bune produse de ingrijire  pentru tine si familia ta.

Stim cat de importanta este ingrijirea pentru tine si familia ta, de aceea folosim doar cele mai fine si mai moi materiale pentru a fabrica produsele noastre.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Macdonald&Taylor: MACDONALD & TAYLOR sunt furnizori de specialitate de produse de frumusete si sanatate. Macdonald& Taylor ofera o gama de produse naturale si organice de inalta calitate care nu contin ingrediente daunatoare pielii sau conservanti. Produsele nu sunt testate pe animale si sunt 100% biodegradabile.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite