Mayam Ellemental Face Cream Light, Cosmos Natural, 50 ml

Face Cream Light, Cosmos Natural, 50 ml

Disponibil la comanda online

SKU 21917
124,65 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Produse cosmetice Creme de fata TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Face Cream Light, Cosmos Natural, 50 ml de la Mayam Ellemental

Vă prezentăm Face Cream Light, o cremă ușoară, elegantă și minimalistă, care vă scutește de presupuneri în ceea ce privește îngrijirea pielii. Amestecul perfecționat de ingrediente pe bază de plante lucrează cu tenul tău pentru a te ajuta să îl menții hidratat, fără a fi unsuros.

Iată deci Face Cream Light, alegerea inteligentă pentru tenul gras și mixt! Această cremă ușoară naturală va avea grijă de tenul tău, deoarece este special formulată pentru a-ți hidrata pielea fără să o încarce sau să-ți astupe porii. 

Cremă hidratantă neutră, fără parfum, care poate fi folosită ca atare sau personalizată cu ingrediente active. Naturală, mătăsoasă și delicată, hidratantă și îngrijitoare, cu respect pentru piele.

Potrivit pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul gras până la mixt, tenul tânăr, inclusiv tenul sensibil.

Folosiți ca atare sau îmbunătățită în funcție de nevoi cu active sau parfumuri, în îngrijirea de zi sau de noapte.

Volum: 50 ml

BENEFICII

Această cremă de față de origine 100% naturală este concepută pentru beneficiile sale de hidratare, revitalizare, netezire și umplere. Îmbogățită cu ulei de camelie și acid hialuronic, poate fi folosită ca atare sau personalizată cu alte ingrediente active și uleiuri esențiale, ca parte a rutinei de îngrijire a tenului tău.

Găsiți diferitele adaosuri posibile și dozele lor mai jos în descriere.

Această cremă a fost dezvoltată de echipa de profesioniști Elemental și fabricată în laboratorul nostru intern.

Pentru această cremă am selectat conservanți și emulsifianți deosebit de blânzi, de origine naturală, și am formulat-o pentru a oferi o bună stabilitate în timp, o vâscozitate optimă, o bună răspândire pe piele și senzație plăcută la aplicare.

Această cremă a fost formulată folosind exclusiv ingrediente vegane, de origine naturală.

pH-ul a fost ajustat pentru a fi apropiat de pH-ul fiziologic al pielii.

O cremă delicată, 100% de origine naturală, care respectă natura și pielea ta, permițându-ți în același timp să o personalizezi în funcție de nevoile și dorințele tale specifice. Astfel, poți îmbogăți această cremă cu ingrediente active, uleiuri esențiale, extracte, parfumuri și multe altele.

DE CE SĂ O ALEGI

Face Cream Light lucrează cu sârg pentru a restabili echilibrul tenului tău, oferind exact cantitatea potrivită de hidratare, astfel încât să fii sigură că nu va cauza aspect tern sau strălucire, chiar și în cele mai solicitante zile. 

Aplicarea zilnică a formulei ușoare va hrăni și va calma pielea, redându-i vitalitatea și aspectul tineresc, astfel încât o poți folosi în siguranță în fiecare zi pe toată fața și pe gât.

Pe lângă faptul că oferă proprietăți excelente de hidratare pentru a menține pielea hidratată pe tot parcursul zilei, această cremă este potrivită și pentru o piele mai tânără, menținând echilibrul și evitând congestionarea pielii.

Obțineți nivelul optim de hidratare cu Face Cream Light - suficient de cremoasă pentru a asigura o aplicare lină, dar suficient de ușoară pentru a vă simți confortabil pe tot parcursul zilei. Descoperiți amestecul nostru inedit de ingrediente naturale care vă face pielea fericită!

CUM SĂ O INCLUZI ÎN RUTINĂ

Alege această cremă hidratantă pentru a o include în rutina ta și vei experimenta o cremă de îngrijire neutră ultra-delicată, potrivită pentru toate tipurile de ten și în special pentru tenul gras până la mixt, inclusiv pentru cel sensibil.

Folosește-o ca atare sau îmbogățită în funcție de nevoile tale cu active sau parfumuri, în îngrijirea de zi sau de noapte.

Aplică o dată sau de două ori pe zi pe pielea curată. Dacă rutina conține și toner/serum, aplică ulterior crema.

PERSONALIZARE

Această cremă, așa cum este concepută, oferă pielii întocmai ceea ce are nevoie, așa că o poți folosi deja pentru față, gât, decolteu și în zona ochilor. 

Sugerăm să o folosești mai întâi așa cum este, apoi o poți adapta dacă dorești. Simți că lipsește ceva? Avem o mulțime de ingrediente cu care o poți îmbogăți.

Poți, de exemplu, să adaugi una sau două dintre aceste substanțe active:

Anti-îmbătrânire, antirid: Coenzima Q10 30 picături / Bakuchiol 20 picături / Peptidelin 30 picături / Peptide-coll 20 picături / City-guard 30 picături / Dermo-filler 30 picături / Extract de Dragons blood 30 picături / Extract de măceșe 5 picături / Extract de ceai verde 30 picături / Vitamina C THDA 30 picături / Vitamina A 5 picături

Hidratare: Acid hialuronic un vârf de cuțit / Pantenol 10 picături / Extract de castravete sau de nalbă 30 picături / Uree pulbere un vârf de cuțit

Calmare: Bisabolol 10 picături / Pantenol 20 picături / Extract de Schisandra 20 picături

Purificare: Marine-Z 30 picături / Pure-polis 30 picături / Complex Bacti-pur 3 picături

Dacă dorești să ai crema parfumată, poți folosi parfumante naturale sau uleiuri esențiale, iar acestea din urmă oferă în plus beneficii suplimentare.

Uleiuri esențiale și parfumante la alegere: 1-15 picături

Cum procedezi: adaugă unul sau două dintre ingredientele alese direct în borcanul cu cremă, amestecă bine cu o linguriță curată și gata!

COMPOZIȚIE

În această cremă de față delicată, în același timp performantă, am inclus ceea ce este necesar pentru a oferi pielii tale grija și atenția pe care o merită, indiferent de anotimp sau de perioada anului.  

Ingrediente: Aqua, Camellia Oleifera Seed Oil, Coco-Caprylate, Glycerin, Myristyl Myristate, Polyglyceryl-6 Stearate, Cetyl alcohol, Salix Nigra Bark Extract, Levulinic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Anisate, Polyglyceryl-6 Behenate, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Phytate, Tocopherol

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite