Mayam Ellemental Face Cream Rich, Cosmos Natural, 50 ml

Face Cream Rich, Cosmos Natural, 50 ml

Disponibil la comanda online

SKU 21916
124,65 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire fata Creme de fata TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Face Cream Rich, Cosmos Natural, 50 ml de la Mayam Ellemental

Vă prezentăm Face Cream Rich, o cremă hidratantă naturală minimalistă și elegantă, noul salvator al pielii. Combinația perfecționată de ingrediente pe bază de plante lucrează cu tenul pentru a-l menține hidratat și îngrijit.

Așadar, întâmpinați Face Cream Rich, alegerea inteligentă pentru tipurile de ten uscat până la normal și sensibil! Această cremă naturală catifelată va avea grijă de pielea dumneavoastră, deoarece este special formulată pentru a vă hidrata tenul, sporind elasticitatea și catifelarea.

Cremă hidratantă neutră, neparfumată, care poate fi folosită ca atare sau personalizată cu ingrediente active. Naturală, fină și delicată, hidratantă și hrănitoare, cu respect pentru piele. 

Adecvată pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul uscat până la normal, tenul matur, inclusiv cel sensibil.

Folosiți-o ca atare sau îmbunătățită în funcție de nevoile dumneavoastră cu active sau parfumante, în îngrijirea de zi sau de noapte.

Volum: 50 ml

BENEFICII

Această cremă de față de origine 100% naturală este cunoscută pentru beneficiile sale hidratante, emoliente, de netezire și de umplere. Îmbogățită cu ulei de caise și acid hialuronic, poate fi utilizată ca atare sau personalizată cu alte ingrediente active și uleiuri esențiale ca parte a rutinei de îngrijire a feței.

Găsiți mai jos diferitele adaosuri posibile și dozajele acestora.

Această cremă a fost dezvoltată de echipa de profesioniști Elemental și fabricată în laboratorul nostru intern.

Pentru această cremă am selectat conservanți și emulsifianți deosebit de blânzi, de origine naturală și am elaborat o formulă care să asigure o bună stabilitate în timp, vâscozitate optimă, repartizare bună pe piele și o senzație foarte plăcută la aplicare.

Această cremă a fost formulată folosind exclusiv ingrediente vegane și de origine naturală.

pH-ul a fost adaptat pentru a fi apropiat de pH-ul fiziologic al pielii.

O cremă delicată, 100% de origine naturală, care respectă natura și piele, permițându-vă în același timp să o personalizați în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră specifice. Astfel, puteți îmbogăți această cremă cu ingrediente active, uleiuri esențiale, extracte, parfumante și multe altele.

DE CE SĂ O ALEGEȚI

Indiferent dacă aveți tenul uscat, normal, matur sau chiar sensibil, vă puteți baza pe această cremă naturală, hidratantă și reparatoare pentru a vă oferi îngrijirea și hidratarea necesare.

Elementele din formula noastră specială încurajează fermitatea și elasticitatea pentru o piele suplă. Luați adio de la senzația de strângere și iritație și oferiți pielii îngrijirea delicată pe care o merită!

Aplicarea zilnică va hrăni și reconforta tenul, redându-i suplețea și strălucirea tinerească, astfel încât o puteți folosi în siguranță în fiecare zi pe toată fața și pe gât.

Această formulă delicată infuzează efectiv hidratarea în piele, în timp ce o reține cu un strat protector - reducând pierderea de apă și menținând un nivel sănătos de umiditate pentru a combate uscăciunea sau semnele de îmbătrânire.

Pe lângă faptul că oferă proprietăți minunate de hidratare pentru a vă menține tenul hidratat pe tot parcursul zilei, această cremă este excelentă pentru tenul matur, ajutând la combaterea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi ridurile sau lipsa de elasticitate.

Obțineți un nivel optim de hidratare cu Face Cream Rich - suficient de fină pentru a asigura o aplicare lină și suficient de ușoară pentru a vă simți confortabil pe tot parcursul zilei. Descoperiți combinația noastră exclusivă de ingrediente naturale care vă vor mulțumi pielea!

CUM SĂ O INCLUEȚI ÎN RUTINĂ

Alegeți această cremă hidratantă pentru a o integra în rutina dvs. și veți experimenta o cremă de îngrijire neutră ultra-delicată, potrivită pentru toate tipurile de ten și în special pentru tenul normal, uscat și matur, inclusiv pentru cel sensibil.

Folosiți-o ca atare sau îmbunătățită în funcție de nevoile dvs. cu active sau esențe, în îngrijirea de zi sau de noapte.

Aplicați o dată sau de două ori pe zi pe pielea curată. Dacă rutina dvs. conține și toner/serum, aplicați crema după aceea..

PERSONALIZARE

Această cremă, așa cum a fost concepută, oferă pielii întocmai ce are nevoie, așa că o puteți folosi direct pentru față, gât, decolteu și pentru zona ochilor. 

Vă sugerăm să o folosiți mai întâi așa cum este, apoi o puteți adapta dacă doriți. Simțiți că vă lipsește ceva? Avem o mulțime de ingrediente cu care o puteți îmbogăți.

De exemplu, puteți adăuga unul sau doi dintre următoarele active:

Anti-aging, antirid: Coenzima Q10 30 picături / Bakuchiol 20 pic / Peptidelin 30 pic/ Peptide-coll 20 pic / City-guard 30 pic / Dermo-filler 30 pic / Dragons blood extract 30 pic / Extract de Măceșe 5 pic / Extract de Ceai verde 30 pic/ Vitamin C THDA 30 pic / Vitamin A 5 pic

Hidratare: Acid Hialuronic un praf / Panthenol 10 pic/ Extract de Nalbă sau Castravete 30 pic/ Urea un vf de cuțit

Calmare: Bisabolol 10 pic / Panthenol 20 pic / Schisandra extract 20 pic

Purificare: Marine-Z 30 pic / Pure-polis 30 pic / Bacti-pur Complex 3 pic

Dacă doriți să parfumați crema, puteți folosi parfumante naturale sau uleiuri esențiale, iar acestea din urmă oferă și beneficii suplimentare.

Uleiuri esențiale și parfumatne la alegere: 1-15 picături

Cum se procedează: adăugați unul sau două dintre ingredientele alese direct în borcanul cu cremă, amestecați bine cu o linguriță curată și gata!

COMPOZIȚIE

În această cremă de față blândă, totodată eficientă, am inclus întocmai cele necesare pentru a oferi pielii iubirea și atenția de care are nevoie, indiferent de sezon sau de perioada anului.

Ingrediente: Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Caprylic/Capric Triglycerides, C10-18 Triglycerides, Myristyl Myristate, Glycerin, Cetyl alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Salix Nigra Bark Extract, Sodium Hyaluronate, Levulinic Acid, Sodium Anisate, Sodium Phytate, Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite