PolnyWarkocz Crema cu germeni de grau, Polny Warkocz, Zi/Noapte, 50 ml

Crema cu germeni de grau, Polny Warkocz, Zi/Noapte, 50 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19520
49,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire fata Creme de fata
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema cu germeni de grau, Polny Warkocz, Zi/Noapte, 50 ml de la PolnyWarkocz

Va fi un an bun, va fi o recolta bogata. Spicul auriu al graului isi dezveleste bobul, vantul il imprastie pe camp. Zorile purpurii incalzesc pamantul, apa vie starneste tinerii lastari.Va fi o recolta bogata, va iesi o paine buna. Ridica acest bob, extrage din el esenta puternica si daruieste-o oamenilor. Sa continue festivalul. vietii

Crema cu germeni de grau este o crema cu o consistenta densa dar cu structura usoara sub forma de spuma, care dupa aplicare se transforma intr-un unt cremos. Are o influenta benefica asupra nivelului de hidratare si conditiei pielii. Ofera fermitate, incetineste procesul de imbatranire a pielii, previne pierderea apei, oxigeneaza, reduce petele si micile semne de maturizare. Imbunatateste hidratarea si are actiune protectoare.

Datorita ingredientelor atent selectionate care potenteaza actiunea sa, crema cu germeni de grau este potrivita pentru ingrijirea tenului uscat si matur. Uleiul din germeni de grau din compozitia produsului, ofera fermitate si hidratare profunda. Squalanul impiedica pierderea apei, hidrateaza intens, oxigeneaza, reduce coloratiile si liniile fine de maturizare. Uleiul de ricin imbunatateste hidratarea si protejeaza.

Crema cu germeni de grau este potrivita pentru ingrijirea zilnica a pielii fetei. Poate fi utilizata atat ziua, cat si noaptea.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite