Attitude Stick pentru protectie solara minerala fara plastic SPF 30, TROPICAL, 85 G

Stick pentru protectie solara minerala fara plastic SPF 30, TROPICAL, 85 G

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19854
128,23 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse pentru plaja Creme de Corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Stick pentru protectie solara minerala fara plastic SPF 30, TROPICAL, 85 G de la Attitude

Hai, la soare va oferim acoperire. Stickul nostru de protectie solara minerala fara plastic SPF 30 este o modalitate eficienta de a tine soarele la distanta Fabricat cu oxid de zinc non-nano, un filtru de protectie solara sigur si eficient conform expertilor EWG, acest stick de protectie solara minerala formeaza o bariera fizica care protejeaza atat impotriva razelor UVA, cat si impotriva razelor UVB. Formula sa sigura pentru oceane se integreaza perfect in toate tonurile de piele.Nu va lasa in urma o tenta alba si ofera o albire minima a pielii.

Textura sa usoara este usor de aplicat, lasand pielea moale si hranita, fara senzatie de grasime. Vine intr-un tub inovator de carton biodegradabil pentru a reduce plasticul de unica folosinta Acest stick de protectie solara vegan si fara cruzime este suficient de mic pentru a se potrivi in tine. geanta care faciliteaza aplicarea din mers.O sa-ti placa aroma sa tropicala, care miroase exact ca vara

Ingredient activ sau medicinal: oxid de zinc (20) Inactive sau nemedicinale Ingrediente inactive sau nemedicinale/Ingredients non medicinaux: ulei de cocos nucifera (nuca de cocos), unt de butyrospermum parkii (shea), acid polihidroxistearic, ulei de seminte de helianthus annuus (floarea soarelui), trigliceride caprilice/caprice, helianthus annuus (floarea soarelui) ) ceara de seminte, behenil behenat, ulei de seminte de ricinus communis (ricin), copolimer de capryloil glicerina/acid sebacic, coco-caprilat/caprat, ceara de euphorbia cerifera (candelilla), salicilat de cis-3-hexenil*, metildihidrojamonad*, benzizilaldehilat* acetat*, gamma-octalactona*, alcool fenetilic*, *parfum (parfum). Produsele noastre evolueaza constant, prin urmare, va rugam sa consultati ambalajul produsului pentru lista noastra de ingrediente cea mai exacta.Va rugam sa retineti ca produsele noastre au continut intotdeauna parfumuri de origine naturala (cu exceptia produselor neparfumate).

Singurul lucru care s-a schimbat este modul in care afisam aceste informatii pe ambalajul nostru. EWG a cerut sa adaugam termenul *parfum (parfum) la lista noastra de ingrediente, deoarece standardul lor intern face acum obligatoriu pentru companii sa indice ce ingrediente fac parte din parfum.

CARACTERISTICI Fabricat din oxid de zinc non-nano, un filtru de protectie solara sigur si eficient conform expertilor EWG.Protejeaza atat impotriva razelor UVA, cat si impotriva razelor UVB pentru a ajuta la prevenirea arsurilor solareSe amesteca perfect in toate tonurile de piele, fara a lasa o tenta alba sau senzatie lipicioasaAmbalaj fara plastic, biodegradabil si usor de utilizat

Stick de protectie solara conceput pentru pielea sensibila: testat dermatologic, formula sa hipoalergenica reduce riscul de alergiiStick de protectie solara prietenos cu recifele: fara filtre UV potential daunatoare pentru recifele de coraliStick de protectie solara fara parfum, certificat PETA, vegan si fara cruzime

MOD DE UTILIZARE Aplicati cu generozitate cu 15 minute inainte de expunerea la soare. Reaplicati la fiecare 2 ore sau dupa inot, uscare cu prosopul, transpiratie abundenta sau spalare.

Avertismente: Numai pentru uz extern. Nu utilizati pe pielea deteriorata sau rupta. Daca apare eruptie cutanata, intrerupeti utilizarea si adresati-va unui medic. Cand utilizati acest produs, nu lasati ochii. Clatiti cu apa pentru a elimina. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca este inghitit, obtineti asistenta medicala sau contactati imediat un Centru de Control al Otravirii. Adresati-va unui medic pentru utilizare la copii sub 6 luni.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite