Attitude Sensitive Skin Natural Detergent lichid de rufe 1.05L

Sensitive Skin Natural Detergent lichid de rufe 1.05L

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 19620
90,90 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti bio rufe
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sensitive Skin Natural Detergent lichid de rufe 1.05L de la Attitude

Majoritatea detergentilor de rufe contin enzime care digera murdaria de pe tesaturi Din pacate, aceste enzime pot irita pielea sensibila, de asemenea, in contact cu haine, lenjerie si prosoape.

Din fericire ATTITUDE Sensitive Skin Detergent foloseste ingrediente fara parfum, naturale, hipoalergenice, care sunt la fel de blande pe fibrele sintetice si naturale cat si pe piele.

Pentru siguranta, l-am testat dermatologic si certificat de Asociatia Nationala de Eczeme Formula noastra fara enzime functioneaza atat cu masini de spalat standard, cat si HE, precum si cu cicluri de apa rece.

Instructiuni: Consultati tabelul pentru instructiunile de dozare. Pentru pete dure, turnati o cantitate mica direct pe pete si frecati sau inmuiati inainte de spalare. Verificati intotdeauna etichetele pentru instructiuni speciale. Se recomanda evitarea iritantelor si a factorilor exacerbatori (cum ar fi detergentii aspra, solventi si alimente acide).

INGREDIENTE: Apa (solvent), Cocosulfat de sodiu (surfactant), Lauril glucosid (surfactant), Gluconat de sodiu (agent de chelare), Citrat de sodiu (agent de chelare) kernel faina (agent calmant), alil caproat (emolient).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite