Spray ecologic pentru geamuri si oglinzi 500ml Organic People

Spray ecologic pentru geamuri si oglinzi 500ml Organic People

Disponibil la comanda online

SKU 16047
26,33 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti Bio Detergenti bio geamuri
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Spray ecologic pentru geamuri si oglinzi 500ml Organic People de la Organic People

Descriere produs Spray ecologic pentru geamuri si oglinzi 500ml Organic People

Dorinta de a fi mai aproape de natura ne-a inspirat in crearea produselor de curatat biodegradabile, din produse naturale.

De ce sa folosim chimicale care ne afecteaza atat familia cat si mediul inconjurator, cand natura ne ofera posibilitati infinite de curatare, care nu dauneaza?

Sprayul Organic People este alternativa verde a produselor de curatare toxice. Compus 90% din produse naturale asigura un mediu curat si sigur familiei tale.

Este imbogatit cu extract de citrice, lasand o aroma deosebita.Curatarea geamurilor si oglinzilor au fost intotdeauna o sarcina neplacuta pentru gospodine.

Urmele ramase, grasimea adunata si greutatea cu care se indeparteaza acestea irita orice persoana care este in pregatirea de a curata propria casa.

Compus doar din ingrediente organice sprayul ecologic este partenerul ideal in misiunile care mai demult pareau imposibile. Cu acest produs curatarea geamurilor va fi mai rapid si intr-un mod mai eficient, iar reflectia oricui in oglinzi va fi mai clara ca niciodata.

Utilizand sprayul creat de Organic People nu mai este nevoie sa ne preocupam de activitatile preferate ale copiilor, si anume privitul in oglinda sau pe geam!

Nu doar ca acestea nu vor fi inundate de chimicale, punand in pericol sanatatea copiiilor nostri dar si curatarea lor va fi mai usoara ca niciodata.Produsul este ideal pentru a curata rapid suprafetele netede, geamurile si oglinzile casei tale, indepartand cu usurinta pete, amprente sau urmele de grasime. 

Caracteristici specifice:biodegradabilingrediente naturaleindeparteaza pete, praf, amprente sau urme de grasimeideal pentru geamuri si oglinzicu extract de citrice

Mod de utilizare: Pulverizati pe suprafata pe care doriti sa o curatati, apoi uscati cu o carpa uscata. 

Nu contine: parabeni, SLS, EDTA, NTA, fosfati, sulfati, petrochimice, ftalati, fenoli, formaldehida, parfum, coloranti.

Ingrediente: apa, 5-15%: alcool izopropilic, <5%: surfactanti neionici; amidon modificat, alcool benzilic, parfum, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, Centaurea Cyanus Flower Water*, Extract din Fructe Citrice*, Salvia Officinalis Leaf Water*, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract*, d-limonene.*-ingrediente organice.Pentru ca familia ta sa duca un stil de viata sanatos, fa alegerea potrivita optand pentru sprayul ecologic creat de Organic People, pentru oameni carora le pasa.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite