Medica Arthralgin 30 capsule

Arthralgin 30 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 10064
15,58 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Arthralgin 30 capsule de la Medica

Arthralgin, Medica, 30 capsule

Arthralgin - efecte pozitive asupra mobilitatii articulare; reduce durerile oste-articulare, musculare, din sfera ORL şi menstruale; antipiretic; antiinflamator.

Gheara diavolului este o planta taratoare cu radacini tuberoase si flori mari, in forma de trompeta, de culoare rosu-violacee, care creste in desertul Kalahari precum si in savanele semidesertice din sudul si sud-estul Africii. Denumirea stiintifica a plantei ''Harpagophytum'' provine din grecescul ''harpagos'' care inseamna carlig si care exprima forma fructului lemnos. In medicina traditionala africana se foloseste pentru tratarea unei game largi de afectiuni, incluzand malaria, febra, indigestia precum si bolile reumatice, care constituie de altfel, utilizarea clinica majora a acestei plante.


Arthralgin 30 capsule - producator Medica se recomanda pentru Reumatism si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens); Castan (Aesculus hippocastanum); (Salix alba).

Administrare

3 cps/zi, dupa mesele principale, in cure de 3 luni.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social