HEALTHY LIBIDO fertilitate si reproducere normala Natural Doctor 60 cps

HEALTHY LIBIDO fertilitate si reproducere normala Natural Doctor 60 cps

Disponibil la comanda online

SKU 22178
404,99 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere HEALTHY LIBIDO fertilitate si reproducere normala Natural Doctor 60 cps de la Natural Doctor

Formula bogata cu extracte de plante comestibile de Ginkgo, Ashwagandha, Ginseng, Cordyceps si piper negru, seleniu, zinc, L-arginina, L-taurina, L-carnitina care asigura o spermatogeneza normala, fertilitate si reproducere.

Proprietati:

  • Acest supliment alimentar este bogat in seleniu si zinc care contribuie la spermatogeneza normala, la fertilitatea si reproducerea normala, precum si la mentinerea nivelurilor normale de testosteron.
  • Formulat cu extractul de radacina brevetat Withania somnifera(Ashwagandha KSM-66), cunoscut si sub numele de extract de radacina de ginseng indian si ginseng asiatic, care sunt folosite in mod traditional pentru a spori bunastarea fizica, rezistenta, vitalitatea si rezistenta.
  • Celelalte ingrediente ale plantelor incluse, cum ar fi extractul de frunze de ginkgo si ciuperca comestibila cordyceps, ajuta, de asemenea, in aceasta directie. Extractul de frunze de Ginkgo este bogat in flavonoide, precum glicozidele flavonolului, substante nutritive care au o activitate antioxidanta puternica.
  • Contine aminoacizii taurina, carnitina si arginina. Taurina are activitate antioxidanta si joaca un rol important de stimulare in mentinerea concentrarii. Carnitina este o sursa de energie iar L-arginina este un aminoacid cu diferite functii in corpul uman.
  • Pentru o mai buna absorbtie si biodisponibilitate a ingredientelor, Healthy Libido contine extract de piper negru titrat(Bioperine) continand 98% piperina ca principal ingredient activ.
  • Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, indulcitori artificiali, OMG sau alergeni din grau, drojdie, soia, porumb sau lapte.

Mod de utilizare: A se lua 2 capsule zilnic sau in functie de recomandarea medicului.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite