Aghoras Argint coloidal concentrat cu pectina ArgiMax 50 ml

Argint coloidal concentrat cu pectina ArgiMax 50 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13142
44,27 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Argint coloidal concentrat cu pectina ArgiMax 50 ml de la Aghoras

Argint coloidal concentrat cu pectina ArgiMax, Aghoras, 50 ml

Argint coloidal ArgiMax - este un argint coloidal concentrat, stabilizat cu pectina. Acesta este motivul pentru care acest produs are un pret extrem de scazut, el nefiind un produs electrocoloidal, ci unul care contine stabilizatori naturali (pectina).

Produsul prezinta o serie de avantaje fata de produsele electrocoloidale, unul dintre ele fiind acela al stabilitatii sale in interactiunea cu sarurile (in special cu clorura de sodiu). Acest fapt face ca actiunea sa sa fie prelungita, lenta, gradata.

In cazul argintului coloidal ArgiMax, culoarea brun roscat intensa, este datorata structurii perfect cristaline a particulelor de argint, si concentratiei ridicate, spre deosebire de argintul coloidal sau coloidal-ionic incolor sau gri, la care particulele din compozitie sunt amorfe.

Desigur, nu veti intalni un produs asa-zis coloidal ionic la concentratii atat de ridicate. Este imposibil, desi etichetele suporta orice.

Acest produs este destinat si persoanelor care au nevoie, din motive diverse, de cantitati ceva mai ridicate de argint coloidal. Este ideal pentru persoanele care doresc sa transporte argintul coloidal in calatorii, datorita formulei concentrate.

Atentie! In cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compozitia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub forma de flocoane, foite, particule, si nu sunt daunatoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final.


Argint coloidal concentrat cu pectina ArgiMax 50 ml - producator Aghoras se recomanda pentru Flora intestinala (refacere) si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Apa distilata, argint 1000ppm, pectina.

Administrare

Se va utiliza cate o cantitate de 0,5-3 ml odata, de 1-4 ori pe zi, dupa necesitati. Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite