Aghoras Argint coloidal concentrat in miere ArgiMel 50 ml

Argint coloidal concentrat in miere ArgiMel 50 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13145
46,94 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Argint coloidal concentrat in miere ArgiMel 50 ml de la Aghoras

Argint coloidal concentrat in miere ArgiMel, Aghoras, 50 ml

Argint coloidal concentrat in miere ArgiMel - eeste un argint coloidal concentrat, stabilizat cu miere de albine. Acesta este motivul pentru care acest produs are un pret extrem de scazut, el nefiind un produs electrocoloidal, ci unul care contine stabilizatori naturali (miere de albine poliflora). 

Produsul prezinta o serie de avantaje fata de produsele electrocoloidale, unul dintre ele fiind acela al stabilitatii sale in interactiunea cu sarurile (in special cu clorura de sodiu). Acest fapt face ca actiunea sa sa fie prelungita, lenta, gradata, insa cedarea de ioni este mai rapida decat cea a argintului coloidal ArgiMax.

Atentie! Ca si ArgiMax, si acest argint coloidal se utilizeaza diluat, in proportia necesara

In cazul argintului coloidal ArgiMel, culoarea brun roscat intensa, este datorata structurii perfect cristaline a particulelor de argint, si concentratiei ridicate, spre deosebire de argintul coloidal sau coloidal-ionic incolor sau gri, la care particulele din compozitie sunt amorfe. 

Desigur, nu veti intalni un produs asa-zis coloidal ionic la concentratii atat de ridicate. Este imposibil, desi etichetele suporta orice.

Acest produs este destinat si persoanelor care au nevoie, din motive diverse, de cantitati ceva mai ridicate de argint coloidal. Este ideal pentru persoanele care doresc sa transporte argintul coloidal in calatorii, datorita formulei concentrate.

Contraindicatii: folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint.

Atentie! In cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compozitia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub forma de flocoane, foite, particule, si nu sunt daunatoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final.


Argint coloidal concentrat in miere ArgiMel 50 ml - producator Aghoras se recomanda pentru Atenie fizica si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Apa distilata, argint 1000ppm, miere de albine (20%).

Administrare

Se va utiliza cate o cantitate de 0,5-3 ml odata, de 1-4 ori pe zi, dupa necesitati. Se recomanda diluarea cu apa plata, cat mai slab mineralizata, la momentul utilizarii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social