Banane BIO intregi, selectie Gros Michel din Camerun Biofruisec 150 g

Banane BIO intregi, selectie Gros Michel din Camerun Biofruisec 150 g

Disponibil la comanda online

SKU 20360
31,04 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Dulciuri Bio Produse Bio, organice Mama si copilul
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Banane BIO intregi, selectie Gros Michel din Camerun Biofruisec 150 g de la Biofruisec

Descopera bananele , Gros Michel, : dulci, naturale si cu un gust intens, pentru un binemeritat moment de placere si energie! Bananele Gros Michel din Camerun sunt un soi autohton cu gust superior soiului clasic , Cavendish, utilizat pe scara larga, dar neglijat la nivel local. Bananele sunt o sursa excelenta de vitamine, minerale si prebiotice, intaresc imunitatea si contribuie la sanatatea inimii. Produs medaliat cu , Cel mai bun produs al anului 2019, in Franta pentru categoria de produse din care face parte. De peste 30 de ani, Biofruisec se implica in dezvoltarea locala si in promovarea unei agriculturi ecologice corecte si responsabile in Camerun, precum si la pastrarea biodiversitatii.

Fructele sunt culese la maturitatea ideala, apoi uscate bland si la cea mai scazuta temperatura posibila, rezultand bananele intregi, fine si parfumate, intr-o nuanta deschisa, foarte diferite de bananele uscate clasice care sunt lipicioase sau foarte uscate. Ca o garantie a seriozitatii in aplicarea valorilor etice Biofruisec, acest produs este rezultat din comert echitabil si din agricultura ecologica certificata de ECOCERT, un certificator francez recunoscut care este activ la nivel mondial de cateva decenii.

Produsul este excelent pentru a fi consumat in forma lui pura, ca si gustare sau desert in orice moment al zilei. De asemenea, poate fi folosit ca si ingredient deosebit in diverse prajituri, smoothie-uri sau alaturi de cereale la micul dejun. Copiii ii vor adora gustul dulce si hranitor, iar sportivii se vor bucura de o sursa sanatoasa de energie.

Compozitie: 100% banane*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1271.936kj/304kcal, grasimi 0.5g din care acizi grasi saturati 0.23g, glucide 72.6g din care zaharuri 29.3g, proteine 3.4g, sare <0.05g, potasiu 1490mg.

Beneficii: Descopera bananele “Gros Michel”: dulci, naturale si cu un gust intens, pentru un binemeritat moment de placere si energie.
Bananele sunt o sursa excelenta de vitamine, minerale si prebiotice, intaresc imunitatea si contribuie la sanatatea inimii. Utilizare produs: Produsul este excelent pentru a fi consumat in forma lui pura, ca si gustare sau desert in orice moment al zilei.
De asemenea, poate fi folosit ca si ingredient deosebit in diverse prajituri, smoothie-uri sau alaturi de cereale la micul dejun.
Copiii ii vor adora gustul dulce si hranitor, iar sportivii se vor bucura de o sursa sanatoasa de energie.


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite