Ohvaz Chia cu Stafide, Caju Copt si Ciocolata 300 Gr

Chia cu Stafide, Caju Copt si Ciocolata 300 Gr
20,24 lei

Nu este in stoc

15

Descriere Chia cu Stafide, Caju Copt si Ciocolata 300 Gr de la Ohvaz

Uită de vase murdare și timp pierdut în bucătărie!

Budinca de chia trebuie să fie gustoasă! Am plecat de la acest obiectiv și am început să construim rețeta. Mai întâi, pentru culoare și gust, am decis sa folosim ciocolata belgiană cu 55% cacao. Pentru dulceață am apelat la siropul de curmale.

Ingrediente: bautura pe baza de migdale (SUA) 64 (extras din migdale, preparat in laboratorul Ohvaz), seminte de chia (Argentina) 8, topping de ciocolata 8 (Masa de cacao 84, eritritol, unt de cacao, cacao pudra, lecitina din floarea soarelui, arome naturale, Stevia Rebaudiana), seminte de in 8, pulbere Green Sugar 4, stafide 3, caju copt 2, fulgi de migdale 2, faina fermentata de grau 1

Pentru textura folosim fulgi de migdale coapte și un pic de caju. Toate la un loc ne dau o budincă de chia delicioasă, cu puține calorii, dar capabilă să mulțumească orice pofticios. În plus, semințele de chia sunt foarte sățioase, deci nu vei pofti la nimic altceva!

Semințele de chia nu sunt tratate termic așa încât  nu își piardă proprietățile. Ne preparăm singuri laptele de migdale pentru că vrem sa asigurăm o calitate excelentă. Apoi amestecăm ingredientele și le lăsăm la rece peste noapte. În felul acesta budinca de chia va avea o textura perfectă.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite