Poc Sweet Gogosi cu ciocolata neagra, ecologice 60 gr

Gogosi cu ciocolata neagra, ecologice 60 gr

La comanda, in 2 zile

SKU 21775
15,18 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Dulciuri Bio Produse Bio, organice Mama si copilul
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

180 zile

Descriere Gogosi cu ciocolata neagra, ecologice 60 gr de la Poc Sweet

Gogosi cu ciocolata neagra, ecologice 60 gr, Poc Sweet

Hei, nu te grabi sa tragi concluzii La o prima privire, ar putea parea niste gogosi clasice, dar asteapta sa musti din ele. Vei descoperi o textura surprinzatoare, similara cu a unui baton. in interior, o combinatie puternica de curmale, caju si migdale, toate ascunse sub o mantie generoasa de ciocolata neagra.

Sunt perfecte cand ai nevoie de un pic de energie, dar si de o gustare delicioasa. si da, ele sunt 100 organice. Asadar, esti gata sa redescoperi ceva cunoscut intr-o forma complet noua

Ingrediente: Curmale*, caju*, zahar de cocos*, masa de cacao*(cocoa boabe*, zahar de trestie*, unt de cacao*), migdale*, sirop agave*, unt de cacao*, .* ingrediente ecologice (BIO)

Informatii nutritionale/100 g produs: Valoare energetica 479,97 kcal, grasimi 27,17 g (din care grasimi saturate 9,75 g), glucide 51,68 g (din care zaharuri 43,43 g) proteine 7,75 g, sare 0 g.

Alergeni: caju, migdale. Poate contine urme de alune de padure.Conditii de pastrare: 14-22 CProdus ecologic, certificat RO-ECO-008.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite