Poc Sweet Gogosi cu ciocolata neagra si cocos, ecologice 60 gr

Gogosi cu ciocolata neagra si cocos, ecologice 60 gr

La comanda, in 2 zile

SKU 21776
15,18 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Dulciuri Bio Produse Bio, organice Mama si copilul
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

180 zile

Descriere Gogosi cu ciocolata neagra si cocos, ecologice 60 gr de la Poc Sweet

Gogosi cu ciocolata neagra si cocos, ecologice 60 gr, Poc Sweet

Cand auzi gogosi, ce iti vine in minte Ei bine, aceste delicii te vor surprinde Desi arata exact ca gogosile, textura lor este ceva cu totul special ferma si consistenta, similara cu un baton.

Cu un interior generos de fulgi de cocos si acoperite cu o ciocolata neagra cremoasa, acestea sunt o adevarata placere pentru papilele gustative.

Dar nu este doar despre gust; aceste gogosi sunt sanatoase, nutritive si, bineinteles, 100 organice. Savureaza fiecare muscatura stiind ca te rasfeti in cel mai sanatos mod posibil.

Ingrediente: Cocos deshidratat*, caju*, zahar de cocos*, migdale*, sirop agave*, unt de cacao*, masa de cacao*(cocoa boabe*, zahar de trestie*, unt de cacao*)* ingrediente ecologice (BIO)

Informatii nutritionale/100 g produs: Valoare energetica 568,28kcal, grasimi 43,23 g (din care grasimi saturate 23,86g), glucide 35,37 g (din care zaharuri 25,41 g) proteine9,10 g, sare 0 g.Cantitate neta: 60 gr43,43Alergeni: caju, migdale. Poate contine urme de alune de padure.Conditii de pastrare: 14-22 CProdus ecologic, certificat RO-ECO-008.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite