Pufuleti Smilitos BIO cu ulei de masline, +6 luni Smileat

Pufuleti Smilitos BIO cu ulei de masline, +6 luni Smileat

Disponibil la comanda online

SKU 16995
14,84 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pufuleti Smilitos BIO cu ulei de masline, +6 luni Smileat de la Smileat

Pufuletii Smilitos bio cu ulei de masline, +6 luni de la Smileat

sunt un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata. Ofera-i micutului tau o clipa de rasfat cu cel mai bun si mai distractiv pufulete, produs din porumb si ulei de masline extravirgin organice, aroma fiind cea obisnuita, dar fara sa contina aditivi sau sare.

Pentru ca Smileat pune pret pe mancarea si nutritia copilului tau, dar si pe bucuria lor atunci cand degusta ceva placut si sanatos, acesti pufuleti Smilitos sunt ideali pentru orice moment al zilei si poti sa-i iei cu tine oriunde datorita ambalajului imbunatatit, care permite o conservare optima si o mentinere proaspata si aromata a produsului.

Acest produs este realizat cu cele mai bune materii prime din agricultura ecologica, fiind 100% natural si fara gluten, fara adaos de zahar sau sare adaugata, fara conservanti sau agenti de ingrosare, este ecologic si sanatos, acesta fiind si principiul definitoriu Smileat. Bebelusul tau poate sa consume aceasta gustarica incepand cu varsta de 6 luni. Este o gustare potrivita in orice moment al zilei. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros.

Certificare ecologica producator ES-ECO-016. Produs in Spania.

Gramaj: 38g

Compozitie: Porumb* 94%, ulei de masline extravirgin* 6%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1725kj/408kcal, grasimi 5.5g din care acizi grasi saturati 0.8g, carbohidrati 82g din care zaharuri 0.6g, fibre 1.7g, proteine 6.6g, sare 0.06g.

Beneficii: Ofera-i micutului tau o clipa de rasfat cu cel mai bun si mai distractiv pufulete, produs din porumb si ulei de masline extravirgin organic.

Aroma este cea obisnuita insa fara sa contina aditivi sau sare.
Acesti pufuleti sunt ideali pentru orice moment al zilei si poti sa-i iei cu tine oriunde datorita ambalajului imbunatatit, care permite o conservare optima si o mentinere proaspata si aromata a produsului. Utilizare produs: Bebelusul tau poate sa consume aceasta gustarica incepand cu varsta de 6 luni.
Este o gustare potrivita in orice moment al zilei.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite