Favisan Cretisoara Traista ciobanului Coada soricelului 40 capsule

Cretisoara Traista ciobanului Coada soricelului 40 capsule

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 10310
13,76 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Cretisoara Traista ciobanului Coada soricelului 40 capsule de la Favisan

Cretisoara Traista ciobanului Coada soricelului, Favisan, 40 capsule

Cretisoara Traista ciobanului Coada soricelului - se recomanda in toate tipurile de anemii; afectiuni musculare interne si externe; hemoragii.

Proprietăţi:

  • hemostatic, uterotonic, regleazã fluxul menstrual, antiinflamator, astringent.

Cretisoara Traista ciobanului Coada soricelului 40 capsule - producator Favisan se recomanda pentru Anemie si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

O capsula contine 120 mg cretisoara (Alchemillae herba), 60 mg traista ciobanului (Bursae pastoris herba), 20 mg coada soricelului (Millefolii flos).

Administrare

3 x 2 capsule/zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan: FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social