Aghoras Apa de gura AquaNano Bios cupru, argint coloidal 480 ml

Apa de gura AquaNano Bios cupru, argint coloidal 480 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13140
30,74 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Apa de gura AquaNano Bios cupru, argint coloidal 480 ml de la Aghoras

Apa de gura AquaNano Bios cupru, argint coloidal, Aghoras, 480 ml

Apa de gura AquaNano Bios cupru, argint coloidal - intre acest produs si cuprul coloidal Bios-Pur, exista odiferenta de compozitie: anume, continutul este jumatate argint coloidal, jumatate cupru coloidal. Produsul capata, astfel, valentele ambelor elemente.

De asemenea, din punct de vedere legal si comercial el este notificat ca apa de gura. Folosit ca atare, el genereaza foarte multe efecte benefice la nivelul gingiilor si dintilor, fiind antiinflamator, antibacterian, regenerator. Persoanele care sufera datorita implanturilor sau altor lucrari dentare, precum si persoanele care sufera de paradontoza, vor simti din plin aceste efecte benefice.

Folosirea este simpla, ca si la orice alt produs coloidal: se tine cat mai mult timp in gura. Desigur, neavand alti constituenti decat argintul si cuprul coloidal, inghitirea sa este nedaunatoare, spre deosebire de majoritatea apelor de gura comerciale (daca nu cumva toate...).

Argintul coloidal este un antibiotic recunoscut. Este, insa, mai putin cunoscut faptul ca si cuprul, sub forma metalica, este antibiotic, antiviral, antimicotic, cu o toxicitate foarte scazuta (de 5-20 de ori mai redusa decat a sarurilor de cupru). Totodata, sub aceasta forma, cuprul ajuta la sinteza colagenului, fiind astfel un factor important in regenerarea tesuturilor.

Concentratia maxima de cupru in apa admisa de normele EPA este de 1mg/zi, pentru consumul de lunga durata, deci inghitirea accidentala (chiar zilnica) a acestui produs nu este toxica, 1mg de cupru fiind cuprins in circa 133 ml de produs. 

Contraindicatii: folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la una din componente sau a celor afectate de maladia Wilson.


Apa de gura AquaNano Bios cupru, argint coloidal 480 ml - producator Aghoras se regaseste in categoria Igiena dentara si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Apa distilata, argint, cupru 12ppm (in total).

Administrare

Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingura de plastic sau metalica.

 • General
  • Igiena dentara
   Apa de gura
  • Efectul asupra dintilor
   Tratare parodontita
  • Pentru copii sau adulti
   Adulti
  • Produse Bio, organice
   Produse Bio, organice

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite