Bioeel Somnus Melatonina - 20 cps

Somnus Melatonina - 20 cps
20,51 lei

Nu este in stoc

Descriere Somnus Melatonina - 20 cps de la Bioeel

Ajuta la reglarea somnului, a ritmului somn-veghe.

Somnus Melatonina se recomanda in

  • surmenaj mental,
  • agitatie sau excitabilitate,
  • in insomnie,regleaza ritmul somn-veghe in insomnii rebele,
  • insomnii cauzate de schimbarea fusului orar,
  • oboseala cumulativa,
  • stari de depresie tranzitorii,
  • indispozitii.

Compozitie:
Produsul contine extract hidroalcoolic din radacini de Valeriana (Valeriana officinalis) cu 0,8% acid valereni 125 mg,extract hidroalcoolic 10:1 din parti aeriene de Roinita (Melissa officinalis) 20 mg,melatonina 1,5 mg si excipienti (lactoza monohidrat,celuloza microcristalina,amidon porumb,stearat de magneziu,dioxid de siliciu coloidal).

Extractul de Valeriana-inlatura dificultatea de a dormi,reduce numarul de treziri nocturne,imbunatateste calitatea somnului;

Extractul de Roinita este un excelent calmant nervos ,fiind recomandata pentru probleme de somn,dureri de cap care apar pe fond de suprasolicitare si stress.

Melatonina este un principiu activ natural secretat de glanda pineala,este un indulcitor natural al somnului ,caruia ii imbunatateste calitatea,fara a produce efecte nedorite la trezire.Regleaza ritmul cicardian ,protejeaza organismul impotriva stresului si a noxelor externe. Asocierea cu extracte din plante cu actiune sinergica asigura efect maxim.

Mod de administrare:
Se recomanda 2 comprimate pe zi ,timp de 4-6 saptamani cu o ora inainte de culcare,dupa care se sta in repaus la pat.
Administrarea se poate continua pana la 8 saptamani.
Inainte de a folosi din nou produsul, se recomanda o perioada de pauza.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bioeel:

Bioeel este o companie cu capital integral privat care a cunoscut o dezvoltare continuă, ajungând ca activitatea sa se extindă în toată ţara, numărul angajaţilor ajungând în jur de 200. Pe lânga activitatea de producţie, s-au dezvoltat si alte activităţi, Bioeel ajungând sa fie importator şi distribuitor pentru mai multe companii farmaceutice naţionale si internaţionale şi să asigure servicii de logistică pentru 5 companii farmaceutice multinaţionale. Compania a adoptat o politică “pro calitate” pentru a satisface permanent cerinţele si aşteptările clienţilor săi.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite