SLEEP GOOD te ajuta sa dormi mai repede Natural Doctor 60 cps

SLEEP GOOD te ajuta sa dormi mai repede Natural Doctor 60 cps

Disponibil la comanda online

SKU 19484
229,49 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Insomnie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere SLEEP GOOD te ajuta sa dormi mai repede Natural Doctor 60 cps de la Natural Doctor

Tulburarile de somn si insomnia ii preocupa pe aproximativ 30% dintre oameni. Insomnia afecteaza de obicei barbatii si femeile cu varsta de peste 40 de ani. Melatonina este un hormon produs de o glanda endocrina in creier. In conditii normale, melatonina este excretata in mod natural seara devreme.

Productia de melatonina scade odata cu expunerea la lumina si cu varsta. Acest supliment alimentar propune o formula completa cu melatonina si te va ajuta sa reduci timpul necesar pentru a adormi.

Nu se recomanda utilizarea acestui supliment impreuna cu: medicamente sedative, cum ar fi clonazepam(Klonopin), diazepam(Valium), lorazepam(Ativan), deoarece poate provoca somnolenta suplimentara. Nu se recomanda utilizarea acestui supliment impreuna cu antidepresive precum Zoloft(sertralina), Ladose(fluoxetina), Seroxat(paroxetina), Dumyrox(fluvoxamina), deoarece poate creste si mai mult nivelul serotoninei.

Nu luati impreuna cu medicamente anticoagulante, cum ar fi warfarina si medicamentele antiplachetare, cum ar fi clopidogrelul, deoarece acestea pot afecta tensiunea arteriala sau impreuna cu medicamentele contraceptive, deoarece pot creste nivelul melatoninei.

Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 1 capsula zilnic sau in functie de recomandarea medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul.

Nu este recomandat copiilor. Produsul contine 60 capsule vegetale.

Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, indulcitori artificiali, OMG sau alergeni din grau, soia sau lapte. 

Compozitie: Melatonina 1mg*, L-triptofan 125mg*, L-teanina 100mg*, GABA 90mg*, magneziu(sub forma de bisglicinat de magneziu) 5mg*(<15% din VNR**), extract de scoarta de magnolie(magnolia officinalis) 40mg*, extract de floare de musetel(matricaria recutita L.) [continut standardizat la 0.3% apigenina] 25mg*, extract de seminte de griffonia simplicifolia[continut standardizat la 20%] 25mg*. (*Continutul pentru 1 capsula) (**Valoare nutritiva de referinta). Alte ingrediente: invelisul capsulei(gelatina), sterat de magneziu, dioxid de siliciu. Valori nutritionale: Melatonina 1mg*, L-triptofan 125mg*, L-teanina 100mg*, GABA 90mg*, magneziu(sub forma de bisglicinat de magneziu) 5mg*(<15% din VNR**), extract de scoarta de magnolie(magnolia officinalis) 40mg*, extract de floare de musetel(matricaria recutita L.) [continut standardizat la 0.3% apigenina] 25mg*, extract de seminte de griffonia simplicifolia[continut standardizat la 20%] 25mg*. (*Continutul pentru 1 capsula) (**Valoare nutritiva de referinta).

Alte ingrediente: invelisul capsulei(gelatina), sterat de magneziu, dioxid de siliciu.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite