Forte Pharma Laboratories MultiVit 4G energie 30 comprimate

MultiVit 4G energie 30 comprimate

Disponibil la comanda online

SKU 15696
57,34 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere MultiVit 4G energie 30 comprimate de la Forte Pharma Laboratories

MultiVit 4G energie 30 comprimate, Forte Pharma Laboratories

Are la baza secretul ingredientelor 4G: Ginseng, Gelle Royale, Guarana si Ghimbir si un cocktail de 12 Vitamine, 7 Minerale si oligo-elemente, cu eliberare sustinuta timp de 8 ore, ce asigura nevoile organismului tau pentru asi indeplini functiile in mod eficient si a face fata provocarilor zilnice (stres, poluare, oboseala).

Proprietati:
- comprimate cu eliberare prelungita pentru 8 ore ce mentin tonusul, vitalitatea, metabolismul energetic normal, ajutand la reducerea oboselii si extenuarii fizice si psihice; 
- formula eficienta 4G (Ginseng, Gelle Royale, Guarana si Ghimbir) impreuna cu vitaminele si minerale  ajuta organismul sa functioneze la potential maxim si sa faca fata provocarilor zilnice;
- ajuta la  fortificarea sistemului imunitar actionand ca un mecanism de apărare împotriva infecțiilor.

Ingrediente:
Ginseng coreean – 5 mg, Gelle Royale (Laptisor de matca ) – 6,7 mg, Ghimbir – 4 mg, Guarana - 25 mg, 12 Vitamine si 7 Minerale: Vitamina A, Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina B3, Vitamina B5, Vitamina B6, Vitamina B8, Vitamina B9, Vitamina B12, Vitamina C, Vitamina D3, Vitamina E, Cupru, Fier, Magneziu, Mangan, Molibden, Seleniu, Zinc.

Mod de administrare:
1 comprimat pe zi, de preferinta dimineata cu un pahar mare de apa (200 ml), in cure de 30 de zile. Pentru cele mai bune rezultae, administrati pe o perioada de 1-2 luni la schimbarea anotimpurilor sau in caz de astenie.    

Contraindicatii:
Acest produs este contraindicate fara aviz medical, femeilor insarcinate sau care alapteaza si copiilor sub 12 ani. Contine cofeina (2 mg pe doza zilnica). Nu este potrivit pentru persoanele care urmeaza tratament pentru diabet (ginseng) sau persoanelor alergice la produse din stup, astmatice sau predispuse la alergii (laptisor de matca).    

Prezentare:
30 comprimate

MultiVit 4G energie, 30 comprimate  - producator Forte Pharma si face parte din categoria Vitamine si minerale adulti din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Forte Pharma Laboratories:

Forte Pharma laboratories  este o companie din Monaco, producatoare de suplimente alimentare pentru mentinerea sanatatii. Promoveaza o tehnologie de ultima generatie, cu tablete cu doua straturi. Acestea permit combinarea mai multor produse, care anterior functionau doar administrate separat la intervale de timp diferite si se refera si la alte  formule cu eliberare prelungita pentru eficienta maxima.     

Cosul este gol
Nu ai produse favorite