Etamine du Lys Odorizant BIO casa cu efect linistitor, parfum vanilie, miere si flori camp Etamine 125 ml

Odorizant BIO casa cu efect linistitor, parfum vanilie, miere si flori camp Etamine 125 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19847
67,49 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Odorizante camera
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Odorizant BIO casa cu efect linistitor, parfum vanilie, miere si flori camp Etamine 125 ml de la Etamine du Lys

Acest odorizant a fost special creat pentru dezodorizarea ambientului si a tesaturilor, are un parfum 100% natural cu note dulci de vanilie ce a fost creionat cu maestrii parfumieri, fiind potrivit pentru a oferi o atmosfera linistitoare incaperilor. Odorizantul Etamine du Lys are o formula concentrata si eficienta care are la baza 100% ingrediente de origine naturala si nu contine alergeni si gaz propulsor.

Parfumul are note de varf de cereale. Notele de mijloc sunt redate de miere alba si flori salbatice. Nota de baza este de fulgi de ovaz, vanilie si boabe de tonka. Produsul indeplineste standardul de certificare organica Ecocert privind detergentii ecologici, acest lucru garantand ca el respecta mediul inconjurator si ca a fost fabricat conform bunelor practici de , chimie verde, . In plus, certificarile One Voice si PETA-Cruelty free International asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale.

Pentru o utilizare corespunzatoare se pulverizeaza in toate directiile, in timp ce se mentine sticla in pozitie verticala. Pentru dezodorizare este suficienta aplicarea unei cantitati de 1 pana la 2 pulverizari. PRECAUTII DE UTILIZARE. ATENTIE! A nu se lasa la indemana copiilor.

Trebuie respectate precautiile de utilizare. Poate provoaca iritarea grava a ochilor. Produsul este toxic pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. Contine lichid si vapori inflamabili. 

Compozitie: Note de varf: note de cereale. Note de mijloc: miere alba, flori salbatice. Note de baza: fulgi de ovaz, vanilie, boabe de tonka. Contine si: alcool denaturat, apa, parfum 100% natural cu note de vanilie*, boabe de tonka*, lapte de ovaz*, miere*, flori de camp*(alcool cinamil). (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) 100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite