Seminte BIO de chia Alliance Bio 250g

Seminte BIO de chia Alliance Bio 250g

Disponibil la comanda online

SKU 20329
49,94 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare Seminte Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Seminte BIO de chia Alliance Bio 250g de la Alliance Bio

Recunoscute ca fiind un adevarat superaliment, fara gluten si considerate , vedeta, retetelor sanatoase, semintele bio de chia sunt o sursa extrem de nutritiva de proteine, omega 3, potasiu si fosfor.

Aceste seminte de chia sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase. Gustul neutru al semintelor face ca acestea sa fie foarte usor de integrat si incorporat in toate tipurile de preparate culinare dulci sau sarate, de la salate la produse de panificatie si de patiserie, clatite, budinci delicioase si multe altele.

Ele pot fi de asemenea presarate in retetele favorite si sanatoase, cum ar fi salate, supe sau pot fi consumate la micul dejun, alaturi de bauturi vegetale, cereale sau iaurturi. Semintele de chia nu necesita timp de inmuiere sau de gatire pentru a fi consumate. Daca se doreste utilizarea semintelor inmuiate, acestea devin gelatinoase si pot fi folosite ca agent de ingrosare sau liant pentru budinci sau diverse deserturi. 

Compozitie: 100% seminte de chia* (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1805kj/437kcal, grasimi 29.7g din care acizi grasi saturati 2.9g, glucide 5.3g din care zaharuri 0.5g, fibre 30.4g, proteine 21.9g, sare 0.002g.

Beneficii: Recunoscute ca fiind un adevarat superaliment, fara gluten si considerate “vedeta” retetelor sanatoase, semintele bio de chia sunt o sursa extrem de nutritiva de proteine, omega 3, potasiu si fosfor.

Utilizare produs: Gustul neutru al semintelor face ca acestea sa fie foarte usor de integrat si incorporat in toate tipurile de preparate culinare dulci sau sarate, de la salate la produse de panificatie si de patiserie, clatite, budinci delicioase si multe altele. Ele pot fi de asemenea presarate in retetele favorite si sanatoase, cum ar fi salate, supe sau pot fi consumate la micul dejun, alaturi de bauturi vegetale, cereale sau iaurturi. Semintele de chia nu necesita timp de inmuiere sau de gatire pentru a fi consumate. Daca se doreste utilizarea semintelor inmuiate, acestea devin gelatinoase si pot fi folosite ca agent de ingrosare sau liant pentru budinci sau diverse deserturi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite