Biovegan Inlocuitor vegetal de oua bio 20 g

Inlocuitor vegetal de oua bio 20 g

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 17760
8,48 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Inlocuitor vegetal de oua bio 20 g de la Biovegan

Inlocuitor vegetal de oua bio de la Biovegan se poate folosi la prajituri, vafe, clatite, mancaruri cu cartofi si legume sau pane. Nu se foloseste la omleta.

Mod de preparare: se amesteca continutul plicului cu apa minerala, se adauga toate lichidele si se bate pana devine spumos, apoi se adauga ingredientele solide si se amesteca pana la omegenizare. O lingurita de 5g cu 50ml de apa reprezinta echivalentul unui ou.

Ingrediente: faina de lupin* dulce, agent ingrosare: faina de roșcove*, făină de porumb*, proteină de in*, proteină de floarea-soarelui*. *provin din agricultura ecologica

Inlocuitor vegetal de oua bio de la Biovegan se poate folosi la prajituri, vafe, clatite, mancaruri cu cartofi si legume sau pane. Nu se foloseste la omleta.

Valori nutritive: kj: 1349 kcal: 324 / grasimi: 8,4g - acizi grasi saturati: 1,2g / glucide: 14g - zaharuri: 6,6g / fibre: 37g / proteine: 30g / sare: 0,04g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Biovegan: Biovegan - producator german de renume distribuit si recunoscut in intreaga Europa multumita calitatii produselor sale. Printre varietatea produselor bio si rawvegan regasim condimente, esente si conservante bio, agentii de fermentare, de gelifiere sau de ingrosare, amidon de porumb, bicarbonat de sodiu sau drojdie uscata acestea fiind doar cateva dintre exemplele de produse 100% naturale Biovegan ce pot fi folosite cu incredere in bucatarie pentru a prepara cele mai delicioase mese si deserturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite