Bauck Hof Mix pentru tort bio cu iaurt si cirese fara gluten 365g

Mix pentru tort bio cu iaurt si cirese fara gluten 365g

Disponibil la comanda online

SKU 20429
36,39 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mix pentru tort bio cu iaurt si cirese fara gluten 365g de la Bauck Hof

Mix pentru tort bio cu iaurt si cirese fara gluten 365g, Bauck Hof

Mix pentru tort bio cu iaurt si cirese FARA GLUTEN, aceasta prajitura magica de iaurt si cirese, de calitate Demeter, are un gust extraordinar de proaspat si minunat de fructat. De asemenea, este extrem de versatil: in functie de gustul tau, poti varia fructele si sucul pentru baza de fructe. Tortul este, de asemenea, un adevarat rasfat pentru vegani si pentru cei ce nu consuma gluten.

Oricine isi poate face acum propriul tort bio cu noile noastre amestecuri de coacere pentru prajituri. Minunatele prajituri ecologice pot fi create in cel mai scurt timp, fie ele clasice sau vegane. retete in calitatea Demeter tipic Bauckhof.

Pentru mix-urile prajiturilor bio Bauckhof, folosim doar ingrediente din cultivarea Demeter si ingredinte din agricultura ecologica controlata. Aditivii, ajutoarele de productie sau amelioratorii de aroma nu intra in punga cu noi. De aceea, prajiturile au gust ca ale bunicii.

Alte note: Fara OMG- uri, fara aroma, fara sintetizatori, fara coloranti.

Origine si calitate
Tara de prelucrare: Germania
Tara de ambalare: Germania
Produs ecologic: Da
Sigilii de stat: Sigiliu organic, sigla ecologica a UE
Organism de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Demeter
Alte criterii si etichete de calitate: vegan - Europa. Uniunea Vegetariana, fara gluten a DZG

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bauck Hof: Bauck Hof - in anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa“ (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei. Pornind de la ideea initiala a lui Opa Bauck, in anii `60 cei 5 copii ai sai au pus bazele unor  proiecte Demeter. Din anul 1970 fermele bunicului Bauck s-au transformat intr-un veritabil centru de productie si comercializare a unor materii prime provenite din agricultura Demeter. Astazi firma are angajate peste 100 de persoane care se ocupa de buna functionare a fermelor.  Cu cele 2 mori si cele 5 lini de asamblare, compania produce pentru piata germana, dar si pentru cea internationala, produse organice si Demeter cum ar fi : faina, musli si amestecuri de copt.
 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite