Indian Herbal Sampon cu ioni de aur si ulei din samburi de mango pentru par normal 200 ml

Sampon cu ioni de aur si ulei din samburi de mango pentru par normal 200 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19287
64,55 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Sampon Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon cu ioni de aur si ulei din samburi de mango pentru par normal 200 ml de la Indian Herbal

Acest șampon se adresează tuturor tipurilor de păr datorită efectului său echilibrant și protector. Utilizând sistematic acest șampon, vom putea căpăta ceea ce este numit un păr normal.

Ce înseamnă un păr normal și sănătos?

Acest tip de păr se autoreglează de la sine, prin intermediul uleiurilor secretate în mod natural de către scalp. Acest tip de păr este ușor de îngrijit și este fin la atingere. Nu pune probleme, așa cum o fac celelalte tipuri de păr. Persoanele cu păr normal reușesc cu ușurință să păstreze un aspect ideal al părului.

Totuși, este posibil ca uneori părul normal să nu fie suficient de elastic și să aibă, totuși, nevoie de o îngrijire adecvată pentru a-și păstra aspectul sănătos, pe o perioada cât mai îndelungată.

Șamponul cu ioni de Aur și ulei de sâmburi de Mango este blând și în același timp energizant. Are un parfum proaspăt, natural, oferit de uleiurile esențiale de melisa și bergamotă. Culoarea albastră a acestuia este dată de extractul natural de flori de Clitoria Ternatea, care nu colorează părul.

Ioni de Aur

Ionii de aur sunt considerați de către medicina tradițională indiană Ayurveda ca fiind printre remediile cu cel mai puternic efect întineritor și regenerator.

Ulei de sâmburi de mango

Uleiul de sâmburi de mango este un ulei bogat în acizi grași, în vitamine (A, C și E). Este bogat, totodată, și în minerale, care au un efect hrănitor, atât pentru păr, cât și pentru scalp. Ele conferă părului un aspect sănătos și strălucitor.

Uleiul de sâmburi de mango au un conținut ridicat de vitamina C. Aceasta ajută la formarea proteinei de colagen, care este un element esențial al structurii părului. Totodată, îmbunătățește asimilarea fierului, care este un mineral necesar creșterii părului. În medicina Ayurvedică, fierul este recomandat și pentru a preveni albirea prematură a părului.

Uleiul de sâmburi de mango hidratează atât fibra capilară, cât și pielea capului. El ajută astfel la împiedicarea formării mătreții, ceea ce face ca acest produs să fie un excelent șampon antimatreata.

Proteine din grâu

Proteinele din grâu îmbunătățesc rezistența fibrei capilare. Acestea mențin elasticitatea firul de păr, prin reducerea pierderilor de apă de la nivelul acestuia. Cu alte cuvinte, preîntâmpină deshidratarea părului și astfel părul nu se mai rupe atât de ușor.

Proteinele din grâu ajută la menținerea cât mai îndelungată a structurii naturale a firului de păr. Aceasta îi conferă un aspect mătăsos la atingere. Deși nu poate repara deteriorarea deja existentă a cheratinei din păr, totuși îi stopează degradarea și mai accentuată.

Pentru aceasta însă, este important să renunțați la factorii care afectează sănătatea părului:

  • aplicarea substanțelor sau a coloranților care nu sunt naturale;
  • tratamentele chimice;
  • căldura aplicata părului prin intermediul instrumentelor de hairstyling, a feonului sau a spălării acestuia cu apă fierbinte (Sistemul Ayurveda recomandă apa caldă, nu apa fierbinte).

 


Ingrediente

Ingrediente: apa cu ioni de aur, uleiuri naturale saponificate: unt de shea (Butyrospermum parkii), unt de cacao (Theobroma cacao), ulei de cocos (Cocos nucifera), ulei de jojoba (Simmondsia chinensis), ulei de ricin (Ricinus communis), ulei de sâmburi de struguri (Vitis vinifera); coco-glucoside,  ulei de măsline saponificat și proteine din grâu (Pottasium olivoyl hydrolyzed & wheat protein), extract de propolis, ulei de sâmburi de mango (Mangifera indica), extract de alge brune (Laminaria algae extract), cheratină vegetală (hydrolyzed cheratin), fosfolipide și Glycine soja (phospholipids and glycine soja, soybean oil), extract de flori de gălbenele (Calendula Officinalis), extract de flori de Clitoria ternatea, ulei esențial de melisa (Melissa officinalis), ulei esențial de bergamotă (Citrus Bergamia), conservant natural certificat ECOCERT – Silver citrate (and) citric acid, sodium benzoate, potasssium sorbate.

Nu conține: SLS, siliconi, parabeni, uleiuri minerale, nu este testat pe animale, testat microbiologic, testat dermatologic, conține ingrediente 99,5% naturale (sau vegetale). Saponificat cu uleiuri și cenușă de lemn!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Indian Herbal: INDIAN HERBAL este importator al suplimentelor alimentare pe baza de plante indiene. Produsele Indian Herbal sunt 100 % naturale, obtinute dupa retete ayurvedice traditionale, ce isi dovedesc eficacitatea de mii de ani. Gama de produse Indian Herbal cuprinde capsule, produse cosmetice, pulberi, tablete din plante si uleiuri medicinale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite