Faunus Plant Sirop Catina cu Miere si Propolis 200ml

Sirop Catina cu Miere si Propolis 200ml

Disponibil la comanda online

SKU 18609
40,84 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gripa / Raceala Imunitate Siropuri
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sirop Catina cu Miere si Propolis 200ml de la Faunus Plant

Siropul de Cătină cu Miere și Propolis este un produs premium care fortifică și revigorează organismul datorită conținutului mare de vitamine (A, C, B1, B2, E, K, P, F) și microelemente (calciu, magneziu, fier, postasiu, fosfor, sodiu, betacaroten etc.). Este recomandat în anemie, imunitate scăzută, gripe și viroze, afecțiuni ale sistemului respirator, afecțiuni gastroduodenale, dar și ca adjuvant în timpul convalescenței.

Formula îmbogățită cu propolis și 65% miere, fără zahăr, este un excelent tonic fizic și psihic, obținut prin prelucrare manuală. Siropul reunește proprietățile terapeutice ale cătinei și ale celor două componente apicole într-un produs premium, un adevărat elixir al sănătății.

Ingredientele amestecului se potențează reciproc, contribuind astfel la prevenirea și tratarea mai multor afecțiuni, fără efecte secundare. Spre deosebire de siropul cu zahăr, acest produs implică un proces de prelucrare mai riguros, oferind mai multă forță și vitalitate organismului tău.

Propolisul este un produs apicol deosebit de valoros, având rol biostimulator și bioregulator. Datorită proprietăților sale antibacteriene, antifungice, antivirale, antiinflamatoare și antioxidante, acesta este folosit ca adjuvant în diferite afecțiuni. Cu peste 300 de compuși activi, propolisul susține bariera de apărare naturală a organismului și protejează împotriva afecțiunilor sezoniere.

Mierea este considerată unul dintre cele mai puternice energizante naturale. Aceasta conține peste 400 de substanțe organice, printre care vitamine, minerale, carbohidrați, proteine, potasiu, calciu, magneziu, vitamina C, sodiu și fier. Datorită compoziției sale are efect antibacterian, antioxidant, antiinflamator, depurativ și imunostimulant. Este un puternic stimulent al metabolismului, protejează căile respiratorii, elimină toxinele din organism, susține imunitatea și menține echilibrul endocrin.

Cătina conține un nivel ridicat de vitamina C, un puternic antioxidant, dar și concentrații importante de vitamine (A, B, E, K,F,P ), carotenoide, minerale, uleiuri complexe, uleiuri volatile, aminoacizi, enzime și multe alte substanțe esențiale pentru buna funcționare a organismului. Cătina are efect antioxidant, antiinflamator, emolient, imunostimulator, vitaminizant și antiinflamator. Aceasta protejează împotriva virozelor, întărește sistemul imunitar și grăbește vindecarea și refacerea organismului.

Proprietăți: vitaminizant, tonic general, antiinflamator, antibacterian, antiviral, imunostimulator, antioxidant.

Contribuie la:

  • susținerea sistemului imunitar
  • prevenirea răcelii și gripei
  • combaterea oboselii și creșterea rezistenței la efort
  • îmbunătățirea funcției cardiovasculare
  • buna funcționare a sistemului digestiv
  • reglarea carențelor de vitamine și minerale

Ingrediente: miere de albine (65%); extract apos de Cătină (Hippophae rhamnoides) fructe (33,96%); propolis (1%); conservant: sorbat de potasiu.

Mod de administrare:

  • Copii 1-5 ani: 2-3 linguriţe pe zi.
  • Copii 6-12 ani: 4-5 linguriţe pe zi.
  • Copii peste 12 ani şi adulţi: 3-4 linguri pe zi.

A se agita ușor înainte de utilizare.

Durata unei cure recomandate: Se recomandă administrarea produsului în cure de 6-8 săptămâni sau înaintea și în timpul perioadelor cu risc crescut de îmbolnăvire.

Produs 100% natural, obținut prin prelucrare manuală.

Atenționări: nu se recomandă în caz de diabet, alergie la produsele apicole sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Contraindicat femeilor însărcinate și mamelor care alăptează.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Faunus Plant: Faunus Plant - producator roman de produse fitoterapeutice.Rezultatele pasiunii echipei Faunus Plant  pentru flora meleagurilor autohtone s-au concretizat în ceaiuri, siropuri, tincturi și unguente, destinate ameliorării și tratării unor variate afecțiuni. Ceaiuri compuse si ceaiuri simple sunt preparate după rețete proprii, originale, din plante medicinale si ierburi aromatice cu un efect sinergic ridicat, recomandate pentru ameliorarea diverselor afecțiuni. Tincturi compuse sunt obținute dintr-un amestec de plante, de tipul extractelor hidroalcoolice concentrate, macerate la rece, în serie, potrivit unor formule originale. Magazinul PutereaPlantelor.ro ofera toata gama de produse Faunus Plant. Siropurile sunt realizate din plante cu principii active ridicate, îmbogățite cu uleiuri esențiale pentru o eficiență mărită, recomandate adulților, dar și copiilor.

 

 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite