Attitude Sensitive Skin Natural Solutie de curatat universala 800ml

Sensitive Skin Natural Solutie de curatat universala 800ml

In curand in stoc

SKU 20678
41,06 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Solutii bio diverse
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sensitive Skin Natural Solutie de curatat universala 800ml de la Attitude

Toata lumea stie ca amprentele digitale sunt individuale, dar stii ca amprentele de palma sunt prea Mainile tale sunt la fel de frumoase ca tine Solutia de curatat universala de la ATTITUDE este un produs dur cu murdaria si grasimea, dar realizata cu ingrediente hipoalergenice si fara griji, care sunt delicate pe pielea sensibila si excelente pentru linistea mainilor Certificat de Asociatia Nationala pentru Eczema, este sigur pe suprafetele unde mananci, te joci si alte suprafete cu care intri in contact.

Instructiuni: Scutura bine inainte de folosire. pulverizati si stergeti. Se recomanda testarea pe o zona neobservata. Evitati iritantii si factorii de exacerbare (cum ar fi detergentii duri, solventii si alimentele acide).

INGREDIENTE: Aqua (solvent), Propandiol (umectant), Caprylyl glucozid (surfactant), Myristyl glucozid (surfactant), citrat de sodiu (agent de chelatare), trietil citrat (antioxidant), zmeura cetona (piele balsam), Avena sativa (ovaz) faina nucleu ( agent de calmare), caproatul de alil (emolient).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite