Medica Conuri Hamei 30 Cps Blister

Conuri Hamei 30 Cps Blister

Disponibil la comanda online

SKU 18846
20,63 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Conuri Hamei 30 Cps Blister de la Medica

Substantele active ce se regasesc in compozitia conurilor de hamei au puternic efect de linistire, diminuand hiperexcitabilitatea nervoasa. Pot reduce intensitatea episoadelor anxioase si diminueaza apetitul sexual. La nivel digestiv favorizeaza pofta de mancare si secretia biliara. In plus cresc diureza, favorizand eliminearea acidului uric.

Indicatii: Ameliorarea crizelor de guta, libido sexual exagerat, stare de anxietate, lipsa poftei de mancare.

Ingrediente: Conuri de Hamei (Strobuli Lupuli).

Mod de administrare: 1cps x 2/zi, la pranz si seara, dupa mese, pe o perioada de 2-3 luni.

Contraindicatii: a nu se consuma de catre femeile insarcinate. Condusul autovehiculelor sau manevrarea utilajelor poate fi afectata de consumul acestui produs. Anafrodiziac. A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. 

A se pastra ferit de lumina, caldura si umiditate.

Produs in Romania

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite