Medica Fresh Water Kollagen, pulbere 20 de stick-uri

Fresh Water Kollagen, pulbere 20 de stick-uri

Disponibil la comanda online

SKU 20595
198,65 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Par, unghii si piele Artroza Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fresh Water Kollagen, pulbere 20 de stick-uri de la Medica

Fresh Water Kollagen, pulbere 20 de stick-uri, Medica

Fresh Water Kollagen ajuta la mentinerea sanatatii tesutului conjunctiv al organismului (oase, piele, par si unghii). Compozitie: Pulbere de colagen obtinut din oase de peste de apa dulce, Vitamina C/ acid ascorbic, Polen poliflor fermentat, Pulbere din parti aeriene de Coada-calului ( Equisetum arvense ), Pulbere din tarate de Ovaz ( Avena sativa) ,

Amestec de: eritritol (95 %25), glicozide din Stevie ( Stevia rebaudiana ), guma acacia, Acid hyaluronic, Atomizat de Colostru-bovin (20,2%25 IgG-imunoglobuline) fermentat cu  granule de Kefir (simbioza de drojdii si bacterii) raport 4:1 ( lapte ), Aroma de fructe tropicale, Aroma de grapefruit (maltodextrina, guma arabica), Condroitin sulfat, Sulfat de glucozamina clorura de potasiu, Conditionat sub forma de plicuri cu greutatea de 8 g.

Mod de utilizare: 1 plic/zi, dizolvat in apa plata sau ceai. Acesta este un supliment alimentar. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite