Memosalv - Parapharm, 30 capsule

Memosalv - Parapharm, 30 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 21592

Pret vechi: 35,76 lei

19,67 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Memorie (stimulare) Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Promotie valabila pana la data de 03.05.2024. Vezi toate produsele din promotie

Descriere Memosalv - Parapharm, 30 capsule de la Parapharm

Produs romanesc. Memosalv contine ulei esential din partile aeriene ale plantei de salvie (Salvia officinals), lecitina din soia, zinc si riboflavina, cu beneficii multiple pentru cognitie. Cognitia este procesul mental prin care se realizeaza cunoasterea. Aceasta include perceptia, judecata, creativitatea, intuitia.

Zincul contribuie la functioa cognitiva normala. Riboflavina contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la reducerea oboselii si extenuarii. Este recomandat in perioadele de suprasolicitare psihica (examene). Poate fi benefic persoanelor in varsta, pentru mentinerea functiei cognitive normale.

Mod de administrare:
1 capsula pe zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe, ceai), de preferinta in timpul unei mese principale.

Contraindicații:
A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se administra de catre femeile insarcinate sau care alapteaza. A se depozita in locuri uscate, la temperatura camerei. Produs in Romania.

Compoziție:
Cantitate per capsula:
Lecitina din soia 250mg, ulei esential de salvie (Salvia officinalis) 150mg, ulei presat la rece din seminte de rapita (Brassica napus semen) 96mg, zinc (sub forma de oxid de zinc) 1,6mg, Vitamina E (tocoferil acetat) 2mg, riboflavina 0,25mg, gelatina, glicerina, apa purificata.

Mod de prezentare:
30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Parapharm: PARAPHARM este prezenta din 2003 pe piata suplimentelor alimentare romanesti. Gama de produse Parapharm este in continua dezvoltare. Produsele naturiste Parapharm contin plante si ingrediente din flora spontana romaneasca dar si din Orient: vitamina C, vitamina E, vitamina B, echinacea, Gingko Biloba, usturoi, laptisor de matca, ulei de peste, polen, ulei de catina, ulei de dovleac, ulei de in cu efecte benefice asupra organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite