Bio-Multivit, Pharma Nord, 60 Tablete

Bio-Multivit, Pharma Nord, 60 Tablete

Disponibil la comanda online

SKU 18760
84,26 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Bio-Multivit, Pharma Nord, 60 Tablete de la Pharma Nord

Bio-Multivit, Pharma Nord, 60 Tablete

Descriere

Ce este Bio-Multivitamine

Bio-Multivitamine este un supliment nutritiv cu spectru larg, de înaltă calitate, fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice.

Bio-Multivitamine conține 12 vitamine primare și 6 minerale, inclusiv preparatul brevetat de seleniu SelenoPrecise® și alți antioxidanți importanți.

O singură tabletă oferă o doză mare de vitamine și minerale cele mai relevante, inclusiv grupul de vitamine B.

Bio-Multivitamine nu conține fier. Acest lucru se datorează faptului că nu toată lumea beneficiază de fier suplimentar. Persoanele care au nevoie de fier suplimentar pot lua cu ușurință separat un supliment de fier legat organic.

Ce sunt vitaminele?

Vitaminele sunt compuși organici esențiali pe care organismul fie nu îi poate produce, fie îi produce în cantități insuficiente.De aceea avem nevoie de vitamine din dieta noastră.

Un nutrient poate fi denumit vitamina doar dacă un deficit cauzează o anumită boală.

Vitaminele sunt grupate fie ca vitamine hidrosolubile, fie liposolubile. Vitaminele solubile în apă nu sunt stocate în organism, ci sunt eliminate relativ repede. Pe de altă parte, vitaminele liposolubile sunt stocate și durează mai mult pentru a fi eliminate din corp. Din acest motiv, durează ceva timp până când apar semnele unei deficiențe.

Unele vitamine și minerale precum seleniul, zincul, vitamina C și -E au proprietăți antioxidante, ceea ce înseamnă că sunt capabile să protejeze ADN-ul celular, proteinele și lipidele împotriva așa-numitului stres oxidativ. Într-un complex multivitaminic, relația dintre vitaminele și mineralele individuale este ajustată proporțional. Multivitaminele Pharma Nord conțin 18 substanțe nutritive diferite.

Ce sunt mineralele?

Mineralele sunt elemente găsite în pământ și în mare, unde sunt absorbite de plante și continuă în sus prin lanțul trofic. Când mâncăm plante, pești și animale obținem minerale sub formă de diverse săruri elementare. Seleniul contribuie la un sistem imunitar sănătos și la funcția tiroidiană. Zincul joacă un rol în întreținerea pielii, părului, vederii, unghiilor și oaselor. Cromul participă la menținerea unui nivel normal al glicemiei, iar magneziul contribuie la o funcție musculară sănătoasă.

Corpul nu este capabil să absoarbă foarte bine mineralele pure. De asemenea, mineralele legate anorganic nu sunt absorbite aproape la fel de bine ca mineralele legate organic, în funcție de mineralul specific.

Mineralele din dieta noastră sunt împărțite în următoarele categorii, în funcție de cât avem nevoie zilnic:

Macro minerale: Peste 100 mg zilnic

Oligoelemente: De la 1 la 100 mg pe zi

Micro minerale: Sub 1 mg (1.000 μg) zilnic

Macro mineralele nu sunt mai importante pentru sănătatea noastră decât micro mineralele, deși trebuie să ingerăm cantități mai mari din ele. Este exact ca un mecanism de ceas complicat în care roțile dințate mici sunt la fel de importante ca roțile dințate mai mari pentru ca ceasul să funcționeze corect.

Actiune si Beneficii
  • Supliment zilnic cu vitamine și minerale
  • Pentru un sistem imunitar care funcționează corespunzător
  • Conține drojdia de seleniu SelenoPrecise, produsă în Danemarca, brevetată,
  • cu o biodisponibilitate documentată de 89% pentru fiecare lot
  • Conține un complex integral de vitamina B
  • Fără fier nutrițional
  • Fabricat sub control farmaceutic danez
Ingrediente

Vitamine, minerale, agent de încărcare (celuloză microcristalină), agent antiaglomerant (croscarmeloză sodică, săruri de magneziu ale acizilor grași), agent de întărire (dioxid de siliciu), agenți de glazurare (hidroxipropilmetilceluloză, proteine din porumb).

Mod de Utilizare

1-2 tablete pe zi, sau după recomandarea specialistului în domeniul sănătății.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Nu mestecați comprimatul, ci înghițiți-l întreg, de preferință în timpul sau după masă.

Femeile însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanele care iau medicamente trebuie să ceară avizul specialistului în domeniul sănătății înainte de a lua acest supliment.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Prefixul Bio nu se referă la provenienţa din sistemul de agricultură ecologică, ci la biodisponibilitatea produsului.

Prezentare

60 tablete.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite