Remedia K2+D3+Magneziu Bisglicinat Chelat 30cpr

K2+D3+Magneziu Bisglicinat Chelat 30cpr

Disponibil la comanda online

SKU 22129
34,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Oboseala Imunitate Vitamina D Vitamina K Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere K2+D3+Magneziu Bisglicinat Chelat 30cpr de la Remedia

Bisglicinatul de magneziu face parte din categoria sarurilor chelate, iar absorbtia intestinala a acesteia este semnificativ mai mare si mai rapida. Magneziul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, a dintilor, la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemelor nervos si muscular, la mentinerea sanatatii psihice, la echilibrul electrolitic, la metabolismul energetic normal, la sinteza normala a proteinelor, la procesul de diviziune celulara.

Vitamina D contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea sanatatii sistemului osos, muscular, imunitar, a dintilor si participa la procesul de diviziune celulara.

Vitamina K contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si la procesul de coagulare a sangelui.

Ingrediente/cpr: ingrediente active: bisglicinat chelat de magneziu – 285 mg (Mg 57 mg), colecalciferol (100 000 U.I./1g) – 40 mg (vitamina D3 100 mcg), menachinona-7 1% – 7,5 mg (vitamina K2 75 mcg), clorhidrat de piridoxina -1,4 mg (vitamina B6 1,15 mcg), extract uscat din fructe de maces/Rosa canina – 18 mg (vitamina C 12,6 mg), ingrediente inactive: agenti de incarcare: amidon din porumb pregelatinizat, celuloza microcristalina, talc; agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal; agent de intarire: polivinilpirolidona.

Mod de adminidtrare:  cate 1 comprimat pe zi la 2 ore dupa masa de dimineata.

Atentionari:

Acest produs este destinat exclusiv adultilor. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.  In cazul unor afectiuni cronice sau al urmarii unui tratament medicamentos, sfatul specialistului este absolut necesar inaintea utilizarii acestui produs.

Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperaturi sub 25˚C, in ambalajul original, ferit de umiditate si lumina. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj

Produs in Romania

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite