Vitaking Kudzu - extract din radacina - 60 capsule

Kudzu - extract din radacina - 60 capsule
60,07 lei

Nu este in stoc

Descriere Kudzu - extract din radacina - 60 capsule de la Vitaking

Kudzu este o plantă agăţătoare originară din Asia care poate creşte chiar 30 cm într-o zi. Este utilizat în scopuri de vindecare de secole, fiind un detoxifiant foarte bun. În medicina tradiţională chineză diferitele părţi ale plantei au fost folosite pentru regenerarea şi fortifierea organismului.

La sfârşitul anilor 1980 oamenii de ştiinţă din America au început să analizeze planta kudzu din punct de vedere medicinal. Mulţumit acestei plante, sertonina şi dopamina rămân în sânge pentru mai mult timp şi astfel sporeşte sentimentul de bucurie în mod natural, ceea ce este un ajutor important în lupta contra dependenţelor.

Hormonii dopamină şi serotonină sunt răspunzători şi pentru buna dispoziţie. Lipsa lor poate cauza sentimente extremiste ca agresivitatea sau depresia. Kudzu accelerează evacuarea toxinelor din organism, are efect detoxifiant şi regenerant pentru ficat. Are efect de lungă durată care apare în 10-14 zile.

Administrarea capsulelor din rădăcină kudzu este recomandat persoanelor care au următoarele simptome:

  • dependenţă de alcool
  • dependenţă de nicotină
  • acumularea toxinelor în ficat (cauzată de alcool, medicamente, alimentaţie inadecvată)
  • hipersensibilitate sau apatie
  • circulaţie deficitară la nivelul menmrelor şi creierului
  • indigestie
  • extenuarea generală a organismului
  • simptome de menopauză
 KUDZU - EXTRACT DIN RADACINA
Supliment alimentar Notificare: SNPMAPS: 16558/2023
Ingredient activ Cantitate %VNR

Extract de Kudzu 
      din care purerarin

70mg (din 2000mg Kudzu root)
68.6mg
*****
*****
Ingrediente:agent de incarcare: izomalt; capsula (hidroxipropilmetilceluloza); extract 30:1 din radacina de Kudzu (Pueraria montana var. lobata), standadrizat la 98% purerain; emulsifiant: dioxid de siliciu.

Doza zilnică recomandată: 1 capsula pe zi, dimineata devreme. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite