Vitamina C 500 mg cu acerola si gust de zmeura, 40 comprimate masticabile, Vitaking

Vitamina C 500 mg cu acerola si gust de zmeura, 40 comprimate masticabile, Vitaking

Disponibil la comanda online

SKU 20867
42,60 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Vitamina C Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vitamina C 500 mg cu acerola si gust de zmeura, 40 comprimate masticabile, Vitaking de la Vitaking

Vitamina C 500 mg cu acerola si gust de zmeura, 40 comprimate masticabile, Vitaking 

Vitaking Acerola C-500 este un complex natural de vitamine pe bază de plante, care combină calitatea înaltă și potența ridicată. Acest produs a devenit potrivit pentru copii fără a compromite calitatea și gradul înalt de utilizare.

Gustul său delicios este asigurat de extracte naturale de fructe. Comprimatele masticabile conțin 500 mg de vitamina C și au un gust plăcut cu aromă de zmeură. Comprimatele masticabile sunt ușor de adăugat, și pot fi chiar tăiate la nevoie.

Ingrediente:
Sucroza si sorbitol (indulcitori), ascorbat de sodiu, acid ascorbic, pulbere de zmeura (Rubus idaeus), dioxid de siliciu (antiaglomerant), pulbere de hrisca (Fagopyrum sagittatum), stearat de magneziu (antiaglomerant), pulbere de zmeura (aroma), acid citric (corector de aciditate), extract de Acerola (Malpighia glabra), flavonoide din citrice (Citrus sinensis), rutin (din Dimorphandra mollis), hesperidin (din Citrus aurantium).

 Doza zilnica recomandata: un comprimat. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva.

Sorbitolul si vitamina C in exces pot avea efect laxativ.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite