Ulei de avocado, selectie fina Abel 250 ml

Ulei de avocado, selectie fina Abel 250 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19822
59,39 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Uleiuri alimentare
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de avocado, selectie fina Abel 250 ml de la Abel

Ulei de avocado, selectie fina Abel 250 ml

Uleiul de avocado selectie fina Abel 1898 este realizat 100% din avocado cu proprietati extraordinare pentru sanatate. Controlul foarte atent al originii materiilor prime, transparenta si trasabilitatea lor au ajutat la reputatia creata si sustin gustul autentic si placut al produselor Huilerie de Lapalisse.

Este un ulei premium recomandat pentru savoarea rafinata pe care o ofera preparatelor, dar si pentru aportul de nutrienti, avocado fiind considerat cel mai nutritiv fruct din lume. Grasimile mononesaturate din acest ulei si acidul oleic sunt benefice pentru sanatatea inimii datorita efectului pozitiv asupra valorilor colesterolului.

Luteina din uleiul de avocado contribuie la sanatatea ochilor iar utilizarea acestuia in diverse preparate imbunatateste atat gustul cat si absorbtia carotenoizilor prezenti in legume si fructe (beta-carotenul, alfa-carotenul).

Acest ulei are o nuanta deosebita de verde inchis. Se recomanda pentru asezonarea salatelor si pentru prepararea marinadelor pentru carne. Este un ingredient deosebit pentru sosuri, smoothie-uri sau supe. 

Compozitie: Ulei de avocado 100%. Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 3404kj/828kcal, grasimi 92g din care acizi grasi saturati 16g, acizi grasi mononesaturati 64g, acizi grasi polinesaturati 12g, glucide 0g din care zaharuri 0g, fibre 0g, proteine 0g, sare 0g.

Beneficii: Este un ulei premium recomandat pentru savoarea rafinata pe care o ofera preparatelor, dar si pentru aportul de nutrienti, avocado fiind considerat cel mai nutritiv fruct din lume.

Utilizare produs: Se recomanda pentru asezonarea salatelor si pentru prepararea marinadelor pentru carne. Este un ingredient deosebit pentru sosuri, smoothie-uri sau supe.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite