Ulei de floarea soarelui virgin BIO, in sticla Abel 500 ml

Ulei de floarea soarelui virgin BIO, in sticla Abel 500 ml
36,24 lei

Nu este in stoc

Descriere Ulei de floarea soarelui virgin BIO, in sticla Abel 500 ml de la Abel

Ulei de floarea soarelui virgin BIO, in sticla Abel 500 ml

Uleiul de floarea soarelui virgin bio Huilerie de Lapalisse este un produs de calitate inalta si provine din agricultura ecologica certificata. Uleiul de floarea soarelui virgin bio este considerat ca fiind cel mai recomandat ulei pentru consumul de zi cu zi datorita continutului bogat de vitamina E. Vitamina E este extrem de importanta pentru organism datorita efectului sau antioxidant care incetineste procesul de imbatranire celulara, intareste sistemul imunitar in lupta cu virusii si cu bacterile.

Un consum ponderat din acest tip de ulei sanatos reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare prin scaderea colesterolului rau din sange. Uleiurile organice produse de compania Huilerie de Lapalisse provin din agricultura specializata si ecologica certificata. Ele reprezinta combinatia perfecta intre echilibru si gust, intre beneficii naturale si arome.

Controlul foarte atent al originii materiilor prime, transparenta si trasabilitatea lor au ajutat la reputatia creata si sustin gustul autentic si placut al produselor Lapalisse. Acest ulei virgin organic este recunoscut pentru calitatea fina si discreta oferita gustului, are o culoare galben deschisa si este bogat in vitamina E. Este considerat ca fiind cel mai bun si versatil tip de ulei, fiind potrivit atat pentru asezonare cat si pentru incalzire. Este perfect ca si acompaniament pentru legumele fierte sau folosit ca si dressing pentru salate proaspete.

Poate fi folosit si in diverse retete de patiserie. Permite toate tipurile de gatire sau asezonare. Se recomanda pentru asezonari gourmet sau in retete clasice, indiferent daca iti doresti un preparat sarat sau dulce. -

Compozitie: Ulei de floarea soarelui virgin* 100%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate sa contina urme de nuci si seminte de susan.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 3404kj/828kcal, grasimi 92g din care acizi grasi saturati 11.2g, acizi grasi mononesaturati 25.7g, acizi grasi polinesaturati 63.1g, carbohidrati 0g din care zaharuri 0g, fibre 0g, proteine 0g, sare 0g. Beneficii: Uleiul de floarea soarelui virgin bio este considerat ca fiind cel mai recomandat ulei pentru consumul de zi cu zi datorita continutului bogat de vitamina E.

Utilizare produs: Este perfect ca si acompaniament pentru legumele fierte sau folosit ca si dressing pentru salate proaspete. Poate fi folosit si in diverse retete de patiserie.

Permite toate tipurile de gatire sau asezonare. Se recomanda pentru asezonari gourmet sau in retete clasice, indiferent daca iti doresti un preparat sarat sau dulce.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite